Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Adilcevaz'a Ziyaret - Son Dakika
Politika

Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Adilcevaz'a Ziyaret

Maliye Bakanı Naci Ağbal\'dan Adilcevaz\'a Ziyaret

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

11.08.2017 22:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bitlis'e gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, Adilcevaz ilçesine de geçti. Bakan Ağbal, burada vatandaşlarla bir araya gelerek Belediye Başkanı Necati Gürsoy'dan ilçe hakkında bilgiler aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu'nun da eşlik ettiği Bakan Ağbal'ı, Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve çok sayıda kişi karşıladı.

Bakan Ağbal, Adilcevaz'ın çok güzel bir yer olduğunu ifade ederek, "Bugün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bitlis'e geldik ve ilk olarak buradaki tarihi yerleri gezdik. Ardından Ahlat'a ve oradan da Adilcevaz'a geldik. Adilcevaz gerçekten çok güzel bir yer. Buraların aynı zamanda insanları da çok güzel. Gerçekten buraların çok değerli insanları var. Bu topraklar tarihimiz ve medeniyetimiz için, devletimizin birlik ve beraberliği için önemlidir. Çünkü medeniyetimizin kökü buralarda. Sultan Alparslan bu topraklardan çıkarak, bu coğrafyayı İslamlaştırdı. Eğer biz bugün buralarda yaşıyorsak bu atalarımızın, dedelerimizin, sultan Alparslan'ın ve onun kahraman ordusunun sayesindedir. İnşallah torunlarımızda bu topraklarda yaşayacak ve onlarda bizleri anacak. Şunu bilin ki hükümet olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. İçeride ve dışarıda büyük bir mücadele yürütüyoruz. Bu ülkenin birlik ve beraberliğine kasteden kim varsa sizlerin desteği sayesinde onlarla mücadele ediyoruz. Sizler bizlere inandığınız sürece, bizlerin arkasında durduğunuz sürece Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde inşallah buralar daha da büyüyüp gelişecek. Bu sayede ne Adilcevaz, ne Ahlat ne de Bitlis yalnız kalmayacak. Bizler her zaman bir ve beraber olacağız. Çünkü bütün İslam coğrafyası ve mazlumlar bu ülkeye bakıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hem İslam coğrafyasını hem de bu coğrafyayı kalkındırıp güçlendireceğiz. Birlik, beraberlik ve huzur içerisinde olacağız. Ne zaman ne ihtiyacınız varsa her zaman sizlerin yanındayız. Her zaman hükümet olarak sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Bugün burada başkanımızın çok güzel hizmetler yaptığını gördük. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün bizleri Adilcevaz'da çok güzel bir şekilde ağırladığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Adilcevaz bölgemizin en güzel yerlerinden biridir. İlçemizde narenciye hariç her türlü sebze ve meyve yetişmektedir. İlçemiz ceviziyle meşhurdur. İlçemizin tarıma elverişli 250 bin dekar arazisi var. Bizim amacımız insanları doğduğu yerde doyurabilmek ve iş, AŞ sahibi yapabilmektir. Bu güzelim ilçemiz arzu ettiğimiz durumda değil. Kendi öz kaynaklarımız yeteri derecede değil. Fakat buralara hizmet edebilmek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bunu her zaman söylüyorum. Bizler sizlerin uç beyleriyiz. Sizler bizlere ne kadar destek verip elimizi güçlendirirseniz buralar daha da güzel olacak. Millet olarak geçmişimizden çok övünüyoruz. Ecdadımızdan binlerce kere Allah razı olsun. Bizlere bu cennet vatanı bıraktılar. Bizlerde gelecek için bu güzelim yerlerde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Buradaki istihdamı ve iş imkanlarını arttırmayı hedefliyoruz. Adilcevaz, devletini, milletini, bayrağını ve maneviyatını çok sever. Adilcevaz Anayasa değişikliği referandumunda Bitlis'te yüzde 68 civarında en çok desteği veren ilçelerden biri oldu. İlçemiz Osmanlı ve Selçukluya yurt olmuş bir yerdir. Sizleri burada ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk" diye konuştu.

Bakan Ağbal, konuşmaların ardından tarihi Ulu Camide incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Adilcevaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Boydak Holding'in eski yöneticisi Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı
    11:10 Boydak Holding'in eski yöneticisi Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı

    FETÖ üyesi olmaktan hüküm giyen Boydak Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda evinde yapılan aramada para ve ziynet eşyası ele geçirildi. Bekir Boydak, işlemleri için emniyete götürüldü.

  • AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile bir araya geldi
    11:07 AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile bir araya geldi

    AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Aydın, gerçekleştirdiği ziyaretlerde, hayata geçirmek için '14 İlkede 61 Proje' hazırladıklarını belirterek Ortahisar Belediyesi'ni istişare kültürü ile yönetmek için vatandaşların oyuna talip olduklarını belirtti.

  • Kuzey Gazze'de Kıtlık Alarmı: Nüfusun %100'ü Açlıkla Karşı Karşıya
    11:07 Kuzey Gazze'de Kıtlık Alarmı: Nüfusun %100'ü Açlıkla Karşı Karşıya

    Birleşmiş Milletler'in desteklediği rapor, Gazze'de kıtlığın yaklaştığını ve nüfusun tamamının felaket boyutunda açlıkla karşı karşıya olduğunu belirtti. Gazze'deki 2.2 milyon kişi yeterli gıda bulamazken, kuzeydeki kıtlığın Mart-Mayıs 2024 döneminde başlaması bekleniyor. İsrail, 'açlığı savaş aracı olarak kullanmakla' suçlandı. Rapor, İsrail'in Gazze'yi geniş çapta yok etmesi ve yardımı kısıtlaması nedeniyle kıtlık koşullarının yayılacağını ifade etti.

  • Bilecik'te Şehitler ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    11:06 Bilecik'te Şehitler ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftarda konuşan Kaymakam Ünal, devlet olarak her zaman gaziler ve şehit yakınlarının yanında olduklarını belirtti.

  • Osmaniye'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı
    11:05 Osmaniye'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı

    Osmaniye'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı çerçevesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenlendi. Vali Erdinç Yılmaz, iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek sohbet etti. İftar programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı ve dua edildi.

  • Tarsus'a Fuar ve Kongre Merkezi Kazandırılacak
    11:04 Tarsus'a Fuar ve Kongre Merkezi Kazandırılacak

    Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Tarsus ilçesine fuar ve kongre merkezi kazandıracaklarını belirtti. Tarsus'un ticaret ve turizm trafiğinin kesişim noktası olduğunu vurgulayan Soydan, modern ve uluslararası bir tesis inşa edeceklerini söyledi.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı
    11:02 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İftar öncesinde şehitlerimizin ruhu için dualar edildi ve oruçlar açıldı. Programa ilçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve protokol üyeleri de katıldı.

  • Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, şehit aileleri onuruna iftar programı düzenledi
    11:02 Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, şehit aileleri onuruna iftar programı düzenledi

    Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü'nün ev sahipliğinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde vatan için canlarını feda eden şehitlerin aileleri onuruna iftar programı düzenlendi. Programa birçok önemli isim katıldı ve Vali Enver Ünlü, şehitlik makamının önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Program sonunda Vali Ünlü ve eşi, şehit aileleriyle yakından ilgilenip sohbet etti.

  • Gedizli Yunus Altıngemi Birleşmiş Milletler Büyükelçiliğine atandı
    11:02 Gedizli Yunus Altıngemi Birleşmiş Milletler Büyükelçiliğine atandı

    Gediz ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Yunus Altıngemi, Birleşmiş Milletler Büyükelçiliğine atandı. Altıngemi, adalet ve güvenliği, ekonomik kalkınmayı ve sosyal eşitliği, Uluslararası tüm ülkelere sağlamayı amaç edinmiş, küresel bir kuruluş olan Birleşmiş Milletler büyükelçiliği görevine atanarak hemşerilerini gururlandırdı.

  • FETÖ/PDY üyesi firari Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı
    10:56 FETÖ/PDY üyesi firari Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı

    FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kayyum atanan Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Boydak'ın, örgütün mali ayağında yer aldığı iddia ediliyor.

  • Derince'de şehit aileleri, gaziler ve yakınları iftarda ağırlandı
    10:54 Derince'de şehit aileleri, gaziler ve yakınları iftarda ağırlandı

    Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, şehit aileleri, gaziler ve yakınları bir araya geldi. Programda, şehitler için dualar edildi ve şehitlerin önemi vurgulandı.


Advertisement