Malkara'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Malkara'dan Kısa Kısa

Malkara\'dan Kısa Kısa

TEMA'dan seminer.

15.10.2014 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) tarafından ilçedeki okullara "Ekolojik Sistem ve Türkiye'nin Doğası" konulu seminer düzenlendi.

TEMA Malkara Gönüllüleri Sorumlusu Hasan Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada tüm dünyada ekolojik sistemin bozulmaya başladığını belirtti.

Seminerlerde, ekolojik sistemin bozulmasının en büyük kaynağının insan ve fabrikalar olduğunu belirttiklerini ifade eden Akçay, "Tüm dünyanın olduğu gibi Türkiye'nin de ekolojik sistemini ve Türkiye'nin doğasını kurtarabilme imkanımızın hala var olduğunu belirtiyor ve kurtarmanın nasıl olacağını slayt gösterileriyle anlatıyoruz" dedi.

Akçay, seminerlerin öncelikle okullarda öğretmenlere verildiğini daha sonra aynı seminerlerin öğrencilere verileceğini kaydetti.

Malkara'da 4 park kiraya verildi

Malkara Belediyesine ait 4 park, açık arttırma yoluyla 3 yıllığına kiraya verildi.

Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu'nun başkanlığında, belediye toplantı salonunda yapılan ihalede, Şehitlik Parkı aylık 8 bin 303 lira, Belediye Parkı aylık bin 50 lira, Öztrak Parkı aylık 6 bin 101 lira, 100. Yıl Parkı ise aylık bin 200 liradan üçer yıllığına kiralandı.

Malkara Belediyesi, aylık kiralara yüzde 18 oranında KDV ekleyecek. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malkara'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement