Malkara Kaymakamı Osman Altın: "Vatandaşı Önceleyen Tarafsız ve Adaletli Bir Tutumdan... - Son Dakika
Yerel

Malkara Kaymakamı Osman Altın: "Vatandaşı Önceleyen Tarafsız ve Adaletli Bir Tutumdan...

Malkara Kaymakamı Osman Altın: "Vatandaşı Önceleyen Tarafsız ve Adaletli Bir Tutumdan...

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine atanan Kaymakam Osman Altın, vatandaşı önceleyen tarafsız ve adaletli bir tutumdan vazgeçmeyeceklerini söyledi.

02.09.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine atanan Kaymakam Osman Altın, vatandaşı önceleyen tarafsız ve adaletli bir tutumdan vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Kaymakam Altın, ilçeye atanmasının ardından bir mesaj yayınlayarak, Tekirdağ'ın güzide ilinde görev yapacak olmanın onurunu ve sorumluluğunu taşıdığını belirtti. Trakya bölgesinin en önemli tarımsal üretim merkezlerinden biri olan Malkara'da kaymakamlık görevine adil, eşit, tarafsız ve vatandaşı önceleyen bir yönetim anlayışı ile devam edeceğini, kamu kurum ve kuruluşlarının görev ve hizmetlerini yerine getirirken hukukun üstünlüğü prensibine uygun olarak, insan haklarına saygılı, karşılıklı işbirliği içerisinde, disiplinli, etkili ve verimli bir şekilde faaliyetlerini sürdüreceğini belirten Kaymakam Altın, "İlçe genelinde kamu hizmet ve görevlerinin sunulması ve vatandaşlarımızın buna kolay ve çabuk bir şekilde erişebilmesi, toplumda huzur ve güvenin alabildiğince hissedilmesi, eğitim ve sağlıkta kalitenin yükseltilmesi, kültür ve tarih zenginliğinin gelecek kuşaklara aktarılması, nitelikli tarımın ve buna dayalı sanayinin özendirilmesi, ilçemiz kaynaklarının ve değerlerinin bilimsel ortamda belirlenmesi ve envanterinin çıkarılması; şehit ve gazi ailelerine, yaşlılarımıza, yardıma muhtaç vatandaşlara, korunmaya muhtaç çocuklarımıza ve engellilerimize sürekli ve kaliteli hizmet sunumu, halkın yaşam kalitesinin artırılması, kurumlar ve şehrin dinamikleri arasındaki uyum en çok üzerinde duracağım, takip edeceğim ve destekleyeceğim konular olacaktır" dedi.

"EL ELE VERİP GÖNÜL BİRLİĞİYLE HER SORUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Öncelikli hedeflerinin maddi kalkınma, istihdamın arttırılması, kültürel değerlerin korunması ve yaşatılması olduğunu dile getiren Kaymakam Altın, "Tüm mesai arkadaşlarımla birlikte ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için el ve gönül birliği ile her türlü sorununun çözümüne katkı sağlamaya, birlik ve beraberliği tesis etmeye çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Malkara halkına gönül dolusu sevgi sunarken, Malkara'ya hizmetin onurunu taşımanın ve sorumluluğunu üstlenmenin mutluluğunu yaşadığımı tekrar ifade etmek isterim" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Kaymakamı Osman Altın: 'Vatandaşı Önceleyen Tarafsız ve Adaletli Bir Tutumdan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement