Malkara'nın Yeni Kaymakamı Osman Altın Muhtarlarla Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Malkara'nın Yeni Kaymakamı Osman Altın Muhtarlarla Tanıştı

Malkara\'nın Yeni Kaymakamı Osman Altın Muhtarlarla Tanıştı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine atanan Kaymakam Osman Altın, muhtarlarla bir araya geldi.

01.09.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine atanan Kaymakam Osman Altın, muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla tanışan Kaymakam Altın, "Malkara ilçesine atandığımdan dolayı çok mutluyum" dedi.

Kaymakam Osman Altın, Ziraat Odası Toplantı Salonunda ilçe genelinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla buluştu. Toplantıda, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Kızıltan, Yiğit Polis Merkez Amiri Baş Komiser Metin Boybey ve İlçe Tarım Müdürü Cengizhan Erbaş da yer aldı.

Muhtarlara hitap eden Kaymakam Altın, "Ben, Malkara ilçesine atandığımdan dolayı mutluyum. Çünkü, meslek açısından Malkara çok önemli bir ilçe. Tarihiyle, kültürüyle, tarımsal üretim gücüyle, çalışkan insanlarıyla özellikle Trakya Bölgesi'nin en önemli ilçelerinden birisi. Ben de buraya atanmış olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek isterim. İnşallah burada görev yaptığımız süre içerisinde bütün kamu kurum temsilcisi arkadaşlarımızla birlikte halkımıza hizmet etmeye çalışacağız, sorunları çözmeye çalışacağız. Sizler, bizlere bu konularda yardımcı olacaksınız bizler de sizlere yardımcı olacağız" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'nın Yeni Kaymakamı Osman Altın Muhtarlarla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement