Maltepe Belediye Başkanı Kılıç: Onlarla Yargıda Hesaplaşacağız - Son Dakika
Emlak

Maltepe Belediye Başkanı Kılıç: Onlarla Yargıda Hesaplaşacağız

Maltepe Belediye Başkanı Kılıç: Onlarla Yargıda Hesaplaşacağız

Maltepe CHP İlçe örgütünü ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ziyaret sonrası Maltepe Meydanı’nda toplanan binlerce kişiye hitap etti. Başkan Kılıç, hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak, “Yukarıda Allah şahit, yediğimiz her lokma helal olarak boğazımızdan geçmiştir, yetimin hakkını yemedik, yemeyeceğiz. Buradan haykırıyorum, onlarla yargıda hesaplaşacağız” dedi.

05.01.2019 02:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe CHP İlçe örgütünü ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ziyaret sonrası Maltepe Meydanı'nda toplanan binlerce kişiye hitap etti. Başkan Kılıç, hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak, "Yukarıda Allah şahit, yediğimiz her lokma helal olarak boğazımızdan geçmiştir, yetimin hakkını yemedik, yemeyeceğiz. Buradan haykırıyorum, onlarla yargıda hesaplaşacağız" dedi.

Belediye Başkanı Ali Kılıç, yaklaşan yerel seçimler öncesinde, CHP Maltepe İlçe Başkanlığı ziyaret etti. İlçe Başkanı Engin Özkan'la biraraya gelen Kılıç, son günlerde ailesi ve hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili de, İlçe Başkanı Özkan'ı bilgilendirdi. Başkan Kılıç, istenildiği takdirde bütün dosyaları şeffaflık içerisinde İlçe Başkanı, İl Başkanı ve genel merkeze sunmaya hazır olduğunu söyledi. İlçe Başkanı Engin Özkan da, açıklamalarından dolayı Kılıç'a teşekkür ederek, "Genel Başkanımız, belediye başkanlarımız şeffaf olsun, hesap versin diyor. Başkanımızın bu açıklaması çok kıymetlidir" diye konuştu.

"Aileme karşı bir saldırı başlatıldı"

Ziyaretin ardından Kılıç, Maltepe Meydanı'nda kendisi için toplanan kalabalığa hitap etti. "En büyük Başkan bizim Başkan" ve "Maltepe seninle gurur duyuyor" sloganları eşliğinde konuşmasına başlayan Başkan Kılıç, tüm bu iftiralarla mücadele edeceğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Benim çok kıymetli Maltepeli hemşerilerim, bize gönül veren, partimize sahip çıkan, bu yolda yürüdüğümüzde bizi yalnız bırakmayan değerli yoldaşlarım, her derdimizi, her projemizi burada sizlerle birlikte paylaştık. Son günlerde malum çevreler tarafından önce şahsım, benim üzerimden de aileme karşı bir saldırı kampanyası başlatıldı. Şu bilinmelidir ki; bu saldırılar ilk defa yapılmıyor. Hatırlarsınız bundan 4 yıl önce de yine aynı çevreler benim 'Alman ajanı' olduğumdan yola çıkarak yine saldırmışlardı. Ne demiştim bu meydanda? Bu meydanda demiştim ki ispatlarlarsa istifa edeceğim, etmezlerse yargı önünde onlarla hesaplaşacağım demiştim ve yargıya gittik, yargı onları mahküm etti. Şimdi bu kampanyadan sonra da yargıya gideceğim, yine onlarla hesaplaşacağım."

"Yargıda hesaplaşacağız"

Yetim hakkını yemeyecekleri gibi, yiyenlere de müsaade etmeyeceklerini ifade ederek konuşmasını sürdüren Kılıç, şunları söyledi:

"Yukarıda Allah şahit, yediğimiz her lokma helal olarak boğazımızdan geçmiştir. yetimin hakkını yemedik, yemeyeceğiz. Diyorlar ki; 'Ali Kılıç malı götürdü son 4 yılda.' Yazmışlar alt alta bazı tapuların rakamlarını ve oradan vurmaya çalışıyorlar. 2014 öncesi mal varlığımızı niye yazmıyorlar o zaman? Kılıç ailesi 1960'lı yıllarda Almanya'ya giden ilk kafilenin içerisinde yer alıyor. Allah'a şükür kardeşler beraber çalıştığı için 1975'ten beri de başta Türkiye olmak üzere, yaklaşık 40 yıldır otel işletmeciliği yapıyoruz, mülkiyeti bize aittir. Yaklaşık 40 yıldır inşaatla uğraşıyoruz, yetmedi yatırımlarımızı Almanya'da da yaptık. Şimdi ben bütün bunları anlatırken sizlere saygısızlık oluyor, kendimi övüyormuşum gibi ama bilinmelidir ki bu aile, köprü altında yatarak buraya kadar gelmemiştir. Almanya'da da ticaret yapıyoruz, Türkiye'de de yapıyoruz. Bunun ayıbı yok. Birileri Türkiye'de kazandığı paraları kaçak yollarla yurtdışına götürüyor ama biz orada kazandıklarımızı bankalar üzerinden, resmi yollardan Türkiye'ye getirip yatırım yaptığımızda da belden aşağı vurmaya çalışıyorlar. Hodri meydan! Kim istiyorsa yarın gelsin, göndereyim Almanya'ya, oradaki şirketlerimizi bir araştırsınlar, kaç personel yanımızda çalışıyor bilsinler, ne kadar mülkiyetimiz var, onu da görsünler, ondan sonra bu iftiralarını sürdürsünler. Ben buradayım, gözlerinizin içine bakarak konuşuyorum. Verilmeyecek hiçbir hesabım yok. Biz kol kola yürümeye devam edeceğiz. Yine buradan haykırıyorum, onlarla yargıda hesaplaşacağız."

"Maltepe'de bahar temizliği yapacağız"

Yapılan saldırıların sadece Ali Kılıç'a, ailesine olmadığını, sandıkta demokratik yollarla kendilerini alt edemeyen zihniyetin bir ürün olduğunu söyleyen Kılıç, "Martın sonu bahar" diyerek, başta CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve açıklanacak CHP'nin 39 ilçe belediyesi adayına destek istedi.

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Emlak Maltepe Belediye Başkanı Kılıç: Onlarla Yargıda Hesaplaşacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da eski elektrik santrali restore edilecek
    11:18 Antalya'da eski elektrik santrali restore edilecek

    Antalya'nın Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Antalya Şubesi'ni ziyaretinde, eski elektrik santralini de restore ederek Antalya'ya kazandıracaklarını aktardı.

  • Tarihi Tuzhisar Kilisesi sahibinden satılık olarak 16 Milyon TL'ye satışa çıkarıldı
    10:49 Tarihi Tuzhisar Kilisesi sahibinden satılık olarak 16 Milyon TL'ye satışa çıkarıldı

    Sivas'ın Hafik ilçesinde bulunan ve bir zamanlar Ermeniler tarafından kullanılan Tarihi Tuzhisar Kilisesi, sahibi Hatice Akay tarafından 16 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı. Kilise, 1. derecede sit alanı ve koruma altında olup, tapusu bulunmaktadır. Kilisenin içerisinde ve dış yüzeyinde haç işaretinin işlendiği taşlar bulunmaktadır. Kilisenin satış süreci başlamış olup, yeni sahibine hayırlı olsun denilmiştir.

  • Bakan Özhaseki: 'Bittiğinde Zonguldak'ımızın en güzel yerlerinden birisi haline gelecek'
    15:07 Bakan Özhaseki: 'Bittiğinde Zonguldak'ımızın en güzel yerlerinden birisi haline gelecek'

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Lavuar Alanı'nda incelemelerde bulundu. Terakki Mahallesi'nde TOKİ tarafından başlatılan müze ve sosyal tesis inşaatlarının Zonguldak'a yakışacağını belirten Bakan Özhaseki, projenin Zonguldak'ın uğrak yeri olacağını söyledi. Ayrıca, esnafın işlerini sürdürebilmeleri için modern iş yerleri yapılacağını ve kısa sürede projenin tamamlanacağını ifade etti.

  • Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı
    13:27 Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı

    Batman'ın Hasankeyf ilçesinde ihalesi yapılan Hasankeyf Özel İdare binasının yer tespit çalışmaları tamamlandı. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in destekleriyle ihalesi yapılan binanın en kısa sürede yapımına başlanacak. İlçeye kazandırılacak binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür edildi.

  • Gaziantep'te Sanayi İşçileri İçin Konut Projesi İmzalandı
    13:26 Gaziantep'te Sanayi İşçileri İçin Konut Projesi İmzalandı

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı arasında sanayide çalışan işçilerin konut ihtiyacını karşılamak için protokol imzalandı. Protokolle, işçilerin uygun bedel ve ödeme koşullarıyla ev sahibi olmaları hedefleniyor. Ayrıca, proje kapsamında günlük ulaşım için servis trafiği şehir merkezinden kaldırılarak ulaşım rahatlatılacak. Projenin hayata geçirilmesiyle yaklaşık 300 bin işçinin konut sorunu çözülecek.

  • Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi'nde Konut Projesi Tamamlanıyor
    13:02 Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi'nde Konut Projesi Tamamlanıyor

    Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi'nde 2 bin 500 kişinin yaşayacağı konutlarda çalışmaların yarısı tamamlandı. Yapımı tamamlanan daireleri ve örnek daireyi hak sahipleri Başkan Yıldırım ile yerinde inceledi.

  • Keşan'da TOKİ Konutlarının Temeli Atılıyor
    12:57 Keşan'da TOKİ Konutlarının Temeli Atılıyor

    Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, TOKİ konutlarının temelinin yarın atılacağını duyurdu. 293 daire ve 10 iş yerinin yapımına başlanacak olan konutlar, 1 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

  • Ümraniye Belediyesi, Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin örnek dairelerini tanıttı
    12:55 Ümraniye Belediyesi, Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin örnek dairelerini tanıttı

    Ümraniye Belediyesi, Hekimbaşı Mahallesi'nde başlatılan ve tamamlandığında 2 bin 500 kişinin yeni yaşam alanı olacak Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin örnek dairelerini tanıttı. Proje alanındaki örnek daireleri gezdiren Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, projenin yaklaşık 1 yıl içinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. Hak sahipleri ise örnek daireleri beğendiklerini ve bir an önce teslim almayı beklediklerini ifade etti.


Advertisement