Maltepe'de ki kaza anında yaralanan işçi yaşadığı dehşet dolu anlatı anlattı - Son Dakika
3.Sayfa

Maltepe'de ki kaza anında yaralanan işçi yaşadığı dehşet dolu anlatı anlattı

Maltepe\'de ki kaza anında yaralanan işçi yaşadığı dehşet dolu anlatı anlattı

Maltepe'de 4 işçinin hayatını kaybettiği kazaya şahit olan Habip Demirok olay anını anlattı.

24.05.2023 14:21  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe'de 4 işçinin hayatını kaybettiği kazaya şahit olan Habip Demirok olay anını anlattı.

Maltepe'de dün gece yarısı bir otomobil yol çalışması yapan işçilerin arasına dalmıştı. Kazada 4 işçi hayatını kaybederken kalp krizi geçiren Habip Demirok ise hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneden taburcu olan Demirok otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan arkadaşlarını bekledi. Kaza anında orada olan Demirok kaza anını anlattı.

"Sürücüye doğru gittiğimde alkol kokuyordu"

Kazada mesai arkadaşları ve akrabalarını kaybeden Habip Demirok "Tarif edilemez bir acı. Bende oradaydım. O esnada vinç ile uğraşıyordum. Kardeşim vincin ayakları inmiyor diye beni çağırdı. Daha sonra ben ve kardeşim vincin ayaklarına bakmaya gittik. O sırada bir ses geldi. Etrafıma baktığımda dayımın vücudu parçalanmıştı. Sürücüye doğru gittiğimde alkol kokuyordu. Sürücü sanki hiç bir şey olmamış gibi elini açıp özür diliyor. İnsan canı bu kadar değersiz mi? Adam trafikte sağdan gitmek için soldan makas atıyor. Kamyonlar ile çalışma alanı arası yaklaşık 50 metreydi. 20-30 metre arkamızda durak vardı zaten. Oradan direk gelip ters dönüyor. Görgü tanıklarının söylediklerine göre makas atarken olmuş olay. Süratli olmasa oradaki 4 canı parçalar mıydı? Bizim yaşamaya hakkımız yok mu? Gece 00.05'te biz çalışırken yoğun trafik olmasına rağmen bize nasıl çarptı anlamıyorum. Şoktayım. Dayımın parçalanmış gövdesini gördükten sonra anlatılacak bir şey yok. Diğer 3 kişide kardeşimiz, çocukluk arkadaşımızdı" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Maltepe'de ki kaza anında yaralanan işçi yaşadığı dehşet dolu anlatı anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.

  • Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı
    18:28 Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, izinsiz kazı yapıldığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye yönlendirilerek 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmaya teslim edildi.


Advertisement