Maltepe'de "Uyuşturucuya Hayır" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Maltepe'de "Uyuşturucuya Hayır" Etkinliği

Maltepe'de bazı sivil toplum kuruluşları "uyuşturucuya hayır" etkinliği gerçekleştirdi.

17.02.2018 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe'de bazı sivil toplum kuruluşları "uyuşturucuya hayır" etkinliği gerçekleştirdi.

Fatih'in Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği öncülüğünde Maltepe Meydanı'nda bir araya gelen STK üyelerine, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı da destek verdi.

Boyraz, burada yaptığı konuşmada, özellikle son yıllarda uyuşturucuyla mücadele konusunda, hem hükümetin hem de belediyelerin çeşitli çalışmalar yaptığını belirterek, çalışmalara 7 bakanlığın da katkı sağladığını kaydetti.

Bu konuda farkındalık yaratmanın önemli olduğunun altını çizen Boyraz, "Toplumun bütün katmanları, siyasetçisi, bürokratı, yöneticisi, sivil toplum örgütleri bilhassa bütün paydaşlar bu kanayan yaraya dur demesi lazım." dedi.

Fatih'in Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Bülent Gürpınar ise dernek olarak milli değerlere sahip gençler yetirmek istediklerini belirterek, "Bu gençler bizim. Çocuklarımız uçurumun kenarında, birileri çocuklarımızı uçurumun kenarından aşağıya atmak istiyor. Bizler de 46 koca yürekli dernek başkanımızla birlikte, o çocuklarımıza el uzatıp inşallah uçurumun kenarından kurtarmaya çalışacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maltepe'de 'Uyuşturucuya Hayır' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement