Mama Mıo İle Bikini Sezonuna Hazırlanın - Son Dakika
Güncel

Mama Mıo İle Bikini Sezonuna Hazırlanın

Mama Mıo İle Bikini Sezonuna Hazırlanın

Mama Mio, cildin gücünü ve esnekliğini arttırırken sorunlu bölgelere odaklanan özel bakım ürünleri ile de kadınlara çözümler öneriyor.

23.04.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bikini sezonu yaklaşıyor… Vücutta oluşan selülit, sarkma ve kuruluk gibi sorunlar ve fazlalıklar kadınları yaz öncesinde kara kara düşündürürken dünyanın en ünlü süper kahramanı Mama Mio ise zaten güzel ve kendine güvenen kadınlar için bu sorunlarla savaşıyor.

Londra'da yaşayan dört güzellik uzmanının kendi yaşadıkları cilt problemlerinin çözümü olarak doğan Mama Mio, yüksek performanslı selülit bakımı, sıkılaştırıcı ve yenileyici ürünleri ile cildin gücünü ve esnekliğini arttırırken sorunlu bölgelere odaklanan özel bakım ürünleri ile de kadınlara çözümler öneriyor.

Dünyaca ünlü Jessica Alba, Natalia Vodianova, Christy Turlington, Milla Jovovich, Victoria Beckham, Stella McCartney, Tori Spelling, Kim Kardashian gibi yıldızların da tercih ettiği Mama Mio ürünlerinin içinde paraben, petrolyum, sulfat, renklendirici, sentetik koku ve zenoestrojen gibi cilde zarar verebilecek maddeler bulunmuyor. Mama Mio, geliştirdiği kullanımı kolay, yüksek performanslı sıkılaştırıcı ürünler ile kadınları eğlendirirken güzelleştiriyor.

Skin Tight Toning Serum (Sıkılaştırıcı Serum ): Zaten güzeliz! Gergin değiliz hiçbirimiz…

3'ü bir arada formülü ile Skin Tight Toning Serum, cildi keseliyor, sıkılaştırıyor ve nemlendiriyor. Bu üç aşamalı formül, vücudunuzun hangi bölgesinde olursa olsun yorgun, kırışık ve sarkan bölgeler için etkili oluyor. Papaya enzimleri ile günlük olarak yumuşak bir kese yaparken, hyaluronik asit ile yoğun nemlendirme sağlanıyor. Doğal ve vazgeçilmez B3 vitamini ve protein karışımından oluşan Uniprosyn ise yaşlanmaya karşı doğal bir koruma sağlıyor.

Get Waisted Body Shaper (Vücut Şekillendirici Krem ): Zaten güzeliz! İncecik bellerimiz…

Get Waisted Body Shaper, yağ hücrelerini azaltarak daha ince bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Ciltte bulunan yağ hücrelerinde depo edilmiş yağları parçalıyor ve vücuttan kolaylıkla atılmasını sağlıyor. Yedi aktif maddeden oluşan bu ürün, sıkı bir göbek ve yaşlanmayı engelleyici faydalar sunuyor.

Shrink to Fit Hip&Thigh Cream (Selülit Kremi ): Zaten güzeliz! Hem de sıkı güzeliz…

Elle ve Cosmopolitan Dergileri tarafından 'En iyi Selülit Kremi' seçilen Shrink to Fit Hip&Thigh Cream, etkileyici formülü ile selülit mücadelesinde kadınlara yardım ederken portakal kabuğu görüntüsünden arınmış, pürüzsüz, yumuşak, güçlü ve beslenmiş bir cilt elde edilmesini sağlıyor. Selülit Kremi, dolaşımı hızlandıran etkili, pahalı maddelerden ve antioksidanlardan oluşuyor.
Boob Tube Bust & Neck Firmer ( Göğüs ve Dekolte için Sıkılaştırıcı Krem ): Zaten Güzeliz! Sarkmak bize yakışmaz…

Yerçekimine karşı koymanız için özellikle geliştirilmiş Boob Tube Bust & Neck Firmer, çok hafif ve koruyucu bir krem. Antioksidan, zengin omega içeren göğüs ve boyun sıkılaştırıcı Boob Tube Bust & Neck Firmer, yılların izini boyun ve göğüs bölgesinden siliyor. Kadınlar sarkmış ve kırışık bir cilt yerine sıkı, seksi ve esnek bir cilde sahip oluyor. Cildin kalitesini hızla değiştiren Boob Tube Bust & Neck Firmer, bir hafta içinde boyun ve göğüs bölgesinin daha sıkı, daha fit, daha ışıltılı, daha canlı ve daha genç görünmesini sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mama Mıo İle Bikini Sezonuna Hazırlanın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement