Mamak'ın Teog Şampiyonlarına Motivasyon Kahvaltısı - Son Dakika
Yerel

Mamak'ın Teog Şampiyonlarına Motivasyon Kahvaltısı

Mamak\'ın Teog Şampiyonlarına Motivasyon Kahvaltısı

TEOG sınavının ilk aşamasında Mamak’ı başarıyla temsil eden öğrenciler, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği motivasyon kahvaltısında buluştu.

03.02.2017 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEOG sınavının ilk aşamasında Mamak'ı başarıyla temsil eden öğrenciler, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği motivasyon kahvaltısında buluştu.

Kahvaltı programına Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, okul müdürleri, TEOG şampiyonları ve aileleri katıldı. 117 ve daha üzeri net yaparak güzel bir başarıya imza atan 36 Mamaklı öğrencinin buluştuğu motivasyon kahvaltısında konuşan Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, "Bu gün TEOG sınavında ilçemizi başarıyla temsil eden 36 öğrencimiz ve aileleriyle birlikteyiz. Eğitim hayatının başlangıcı sayılabilecek bir noktada son derece güzel bir başarıya imza atan öğrencilerimizi motive etmek istedik. Bizlere verdiği destek için Başkanımız Mesut Akgül'e özel olarak teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Mamak'ta eğitim daha da güçlenecek

Kahvaltı programında konuşma yapan Mamak Kaymakamı Ali Mantı, "TEOG sınavının ilk basamağında güzel bir başarı gösteren öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum" dedi. Öğrencilerin gösterdiği başarının yıllardır verilen emeğin karşılığı olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Hızla nüfusu artan Mamak'ta eğitim ihtiyacının karşılanmasına yönelik çalışmalarımızda devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara Valimizle yaptığımız toplantı neticesinde Mamak'ta bin 200 yeni dersliğin yapılmasına karar verildi. Ülkemizin geleceğini akıl teri döken bu gençler inşa edecek" ifadelerini kullandı.

120 soruda 120 net

TEOG sınavının ilk aşamasında sorulan 120 sorunun 120'sini doğru cevaplayan Ata Ortaokulu 8-C sınıfı öğrencileri Sena Taylan ve Haluk Baran Akbulut başta olmak üzere sınavda 117 ve üzeri net yapan 36 öğrenciye başarı belgeleri takdim edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ın Teog Şampiyonlarına Motivasyon Kahvaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement