Mamak'ta "19 Mayıs otobüsü" gençler için dolaştı - Son Dakika
Güncel

Mamak'ta "19 Mayıs otobüsü" gençler için dolaştı

Mamak\'ta "19 Mayıs otobüsü" gençler için dolaştı

Mamak Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırlanan renkli otobüs mahalleleri dolaştı.

19.05.2020 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırlanan renkli otobüs mahalleleri dolaştı.

Hoparlöründen gençlik şarkıları çalınan otobüs, sokakları gezdi, evlerinde kalan vatandaşlar da eğlenceye eşlik etti.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yaptığı açıklamada, evlerindeki gençlerin bayramı buruk geçirmemeleri için sokaklarda coşku yaşatmak istediklerini kaydetti.

Köse, gençlere yönelik mesajında şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sizlere emanet ettiği bu sorumluluğa sahip çıkacağınıza, özgür ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'ni daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacağınıza olan inancımız tamdır. 15 Temmuz'da gerçekleşen hain darbe girişimi karşısında Türk gençleri olarak tüm dünyaya gösterdiğiniz direniş ve destan yazma ruhu, bunun en açık kanıtıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve vizyonu ile gelecek Türk gençlerinin olacaktır. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mamak'ta '19 Mayıs otobüsü' gençler için dolaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu'nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    16:30 Kastamonu'nun Cide ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Kastamonu'nun Cide ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın, Cide ilçesine bağlı Yenice Karakiraz mevkiinde meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve arazöz ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale etti ve yangın kontrol altına alındı.

  • Antalya'da Evde Ölü Bulunan Adamın Cenazesi Morga Kaldırıldı
    16:29 Antalya'da Evde Ölü Bulunan Adamın Cenazesi Morga Kaldırıldı

    Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde yaşayan 47 yaşındaki Nevzat Eralp, evinde ölü bulundu. Yakınları tarafından haber alınamayan Eralp'ın durumu 112 acil çağrı merkezine bildirildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede Eralp'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenaze, hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Mersin'de Dünya Romanlar Günü etkinliği düzenlendi
    16:28 Mersin'de Dünya Romanlar Günü etkinliği düzenlendi

    Mersin'de, Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonunca Dünya Romanlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Roman müzisyenler sahne aldı, Roman kültürünü yansıtan oyunlar oynandı ve şarkılar söylendi. Programa, Vali Yardımcısı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Akdeniz Belediye Başkanı ve diğer ilgililer katıldı.

  • Muğla'nın CHP'li Belediye Başkanları Anıtkabir'i ziyaret etti
    16:27 Muğla'nın CHP'li Belediye Başkanları Anıtkabir'i ziyaret etti

    Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve 11 CHP'li ilçe belediye başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Anıtkabir'ini ziyaret etti. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de bu ziyarete katıldı.

  • Bartın Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada Konteyner Yangını
    16:26 Bartın Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada Konteyner Yangını

    Bartın Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikanın bahçesindeki konteynerde çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Minibüsle ezilen kişi hayatını kaybetti, olay anları kameraya yansıdı
    16:25 Minibüsle ezilen kişi hayatını kaybetti, olay anları kameraya yansıdı

    Antalya'da bir iş yerinden çıkan ve tartıştığı kişileri minibüsüyle ezerek kaçan sürücü, olay yerine geri dönüp direksiyonu tekrar kalabalığın üzerine sürdü. Bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı. Minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

  • Meteoroloji Uzmanı: Sıcak havalara karşı tedbirli olunmalı
    16:25 Meteoroloji Uzmanı: Sıcak havalara karşı tedbirli olunmalı

    Meteoroloji Uzmanı Cengiz Çelik, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde sıcaklıkların arttığını belirterek, özellikle kronik rahatsızlığı olan ve yaşı büyük olan vatandaşların güneşin dik açıyla geldiği saatlerde tedbirli olmaları gerektiğini söyledi. Ayrıca, su tüketiminin arttırılması ve güneş altında mümkün olduğunca az durulması gerektiğini vurguladı. Ankara, İstanbul ve İzmir'de ise sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini ve hafta sonunda hafif bir serinleme beklendiğini belirtti.

  • Aksaray'da alacak verecek tartışması kavgaya dönüştü: 2 genç bıçaklandı
    16:24 Aksaray'da alacak verecek tartışması kavgaya dönüştü: 2 genç bıçaklandı

    Aksaray'da iki grup arasında çıkan alacak verecek tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu 2 genç bıçaklanarak yaralanırken, gözaltına alınan yabancı uyruklu 3 şahıs adliyeye sevk edildi. Olayda yaralanan gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Advertisement