Mamaklı Kursiyerler Yeteneklerini Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Mamaklı Kursiyerler Yeteneklerini Sergiledi

Mamaklı Kursiyerler Yeteneklerini Sergiledi

Mamak Belediyesi aile merkezlerinin yıl sonu sergi heyecanı devam ediyor.

15.06.2017 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi aile merkezlerinin yıl sonu sergi heyecanı devam ediyor. Keçe sanatından ahşap boyamaya, dikiş nakıştan tezhibe birbirinden seçkin ürünleri görücüye çıkaran Başak Aile Merkezi kursiyerleri ziyaretçilerinden tam not aldı.

Mamak'ta sayısı 14'ü bulan aile merkezlerimizin yıl sonu sergilerini seri biçimde açmaya devam ediyoruz diyen, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bu merkezlerimizde kursiyerlerimiz gizli kalmış yeteneklerini keşfediyorlar. Bugün bunun örneklerini hep beraber göreceğiz. Ortaya çıkan bu eserler aynı zamanda bizim Mamaklı vatandaşlarımız için ne kadar doğru iş yaptığımızın da göstergesi oluyor" dedi.

Başak Aile Merkezi kursiyerlerinden Gözde Güneş Kılıçaslan, "Buraya ilk geldiğimde el işi yapıp, yapamayacağım konusunda endişelerim vardı. Ancak 7 ay gibi kısa bir sürede merkezimizde 40 farklı ürün tasarladım. Bizlere bu fırsatı sunan başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sergi açılışına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve eşi Zeliha Akgül, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergi salonunda bulunan bütün stantları tek tek gezen Başkan Mesut Akgül ve eşi Zeliha Akgül, ürünler hakkında kursiyer ve eğitmenlerden bilgi aldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamaklı Kursiyerler Yeteneklerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement