Mambo Beach Clup'ta Üç Gün Üç Gece Bayram Var! - Son Dakika
Güncel

Mambo Beach Clup'ta Üç Gün Üç Gece Bayram Var!

Mambo Beach Clup\'ta Üç Gün Üç Gece Bayram Var!

Foça denince akla gelen tek mekan Mambo Beach Club'ta Bayram'ın 3 günü deniz, güneş ve eğlenceye hazır olun.

01.08.2013 11:47  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü ilk Türk DJ olan; Dj Tarkan ile Dj Ozan Çolakoğlu ve Dj İlker Çoşkun bu bayram Mambo Beach Club'ta olacak.

Foça'ya hiç bitmeyen bir hareketlilik kazandıran Mambo Beach Club; gündüzleri çim alanı, iskelesi, kumsalı ve localarında güneşlenip dinlenebileceğiniz, masmavi berrak denizi veya havuzu ile ferahlayıp haftanın stresini atabileceğiniz; geceleri ise club'ında sıradışı dans ve müzik gösterileriyle unutamayacağınız bir eğlence deneyimi yaşatmak üzere tasarlandı.

Bayramın 1.Günü; House Music Night By DJ TARKAN Wurm Up Dj İlker Çoşkun

Dünya'nın en önemli müzik dergisi olan DJ MAG tarafından yapılan ankette ilk 100'e girerek en iyi 78. DJ seçilen ve bu listeye giren ilk Türk DJ ve prodüktör olan DJ Tarkan, Bayram'ın birinci günü ( 8 Ağustos Perşembe) Mambo Beach Club'ta sahne alacak. Birkaç ay önce dünyanın bir numaralı plak şirketi olan Armada Music etiketiyle "Sad Story" adlı parçasını yayınlayan DJ Tarkan, Markus Schulz'un favori parçası olan ve aynı zamanda kendi plak şirketinden çıkan parça, aynı zamanda Best of 2012 - World Tour albümünde de yer almıştır. Bayramın ilk günü Mambo'ya özel hazırladığı setle mikser başında olacak Dj Tarkan, İzmir'lileri House Music'e doyuracak.

Bayramın 2.Günü; Hawai Party – Dj İlker Çoşkun (İstanbul Disco Mafya) feat DJ Serdar

Bayramın ikinci günü (09 Ağustos Cuma ) Türkiye'de bir çok sanatçının remixlerini ve disko müziğinin farklı remixlerini yapan İstanbul Disko Mafya'nın 2 üyesinden biri olan Dj İlker Çoşkun Mambo Beach Club'ta Hawai Party ile mikserin başında olacak. İstanbul Caddebostan ve Amsterdam' da olan DJ okullarının ve yine aynı okulun bağlı olduğu ve Dünyaca ünlü DJ'leri Türkiye'ye getiren ve Amsterdam da 8 yıllık bir kurum olan Redbeard Agensy'nin ortağıdır.

Bayramın 3.Günü; Garo Mafyan & İzmir Express Orkestrası

Bayramın son günü (10 Ağustos Cumartesi) Garo Mafyan İzmir Express Orkestrası, Mambo Beach Clup'ta canlı performans sergileyecekler. İzmir'in çok değerli genç ve dinamik müzisyenlerinin bir araya gelmesiyle 2007 yılında kurulan grup, yeni kuşağın genç ama deneyimli yeteneklerini bünyesinde barındıran İzEx Orkestrası çok yönlü tarzları ve çoğu grubun repertuarında bulunmayan geniş ve evrensel müzik yelpazesiyle farkını ortaya koymaktadır. İzEx Orkestrası'nın seçkin Repertuarında; Napolitenler, Aryalar, Film Müzikleri, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca ve Fransızca Eserler, Oldies, Jazz, Latin, Roc'n Roll, Evrensel Pop eserlerin yanında, Türkçe nostaljik ve güncel Pop şarkıları bulunmaktadır. Mambo'da sevenlerine daha çok Latin ve Popüler müzik ziyafeti yaşatacak olan grup için özel sahne ve ses sistemi hazırlanacak.

PROGRAM

KAPI AÇILIŞ; Saat 23:00

GİRİŞ : 30.-TL

MAMBO'DA BAYRAM ETKİNLİĞİ

Mambo bu bayram ve sonrasında sezonun en popüler isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Bayram sonrası canlı performans konserlerinde; Gülşen, Murat Dalkılıç, Ozan Çolakoğlu, Dj Catwork Engineers ve Suat Ateşdağlı ile eğlencenin hızı kesilmeyecek. Daha detaylı bilgi için www.mambobc.com adresinden takip edebilir ve yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mambo Beach Clup'ta Üç Gün Üç Gece Bayram Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement