Mamut Art Project'15 By Akkök 26 Mart'ta Küçükçiftlik Park'ta - Son Dakika
Güncel

Mamut Art Project'15 By Akkök 26 Mart'ta Küçükçiftlik Park'ta

Mamut Art Project\'15 By Akkök 26 Mart\'ta Küçükçiftlik Park\'ta

2013 yılından bu yana genç sanatçıları koleksiyonerler, galeriler, kültür-sanat kurumları ve sanatseverlerle buluşturan Mamut Art Project, bu sene 26 ile 29 Mart tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park'ta düzenleniyor.

17.03.2015 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üçüncü yılına Akkök Holding ana sponsorluğunda giren Mamut Art Project'te bu sene 56 sanatçının, farklı disiplinlerden yaklaşık 400 eseri sergilenecek. Bu yıl toplam 990 sanatçının başvurduğu Mamut Art Project'te yer alacak çalışmalar Agah Uğur, Başak Şenova, Eda Kehale Argun, İnci Eviner ile Osman Erden'den oluşan jürinin değerlendirmesi sonucunda seçildi. Sanat çevrelerinin "keşif alanı" olarak tanımladığı Mamut Art Project, bu sene de kariyerlerinin başında olan genç sanatçılara yepyeni kapılar açarken, sanatseverlere de bu yetenekli isimlerle erken dönemde tanışma fırsatı verecek.

Projeye bu yıl İstanbul, Ankara ve İzmir'in yanı sıra Diyarbakır, Konya, Nevşehir, Van, Karabük, Malatya, Kırklareli, Edirne'den genç sanatçılar da ilgi gösterdi. Mamut Art Project 2015'de sınırlarını Türkiye dışına taşıyarak Fransa, Ukrayna, Almanya, ABD, Avustralya, Hollanda, Bulgaristan, İsviçre, İran'dan sanatçıların da ilgisini çekti.

Tüm bu çalışmalar 26-29 Mart 2015 tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park'ta sanatseverlerle buluşacak. Ziyaretçiler bu sene enstalasyondan, resime kadar pek çok farklı sanat disiplininde gerçekleştirilmiş, oldukça heyecan verici genç sanatçı çalışmaları ile karşılaşacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mamut Art Project'15 By Akkök 26 Mart'ta Küçükçiftlik Park'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement