Man Of Steel, Superman Returns'ü Geçti - Son Dakika
Teknoloji

Man Of Steel, Superman Returns'ü Geçti

Man Of Steel, Superman Returns\'ü Geçti

Yeni Superman, eskisinden daha hızlı uçuyor anlaşılan.

24.06.2013 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Bir süre önce yaptığımız haberde, yeni filmin Superman Returns'ü geçip geçemeyeceğini sormuştuk. Görünüşe göre, hasılat bakımından şimdiden geride bıraktı bile.

David S. Goyer ve Christopher Nolan tarafından senaryosu yazılan, Christopher Nolan'ın ayrıca yapımcı olarak da yer aldığı, müzikleri Hans Zimmer'a, yönetmenliği de Zack Snyder'a ait olan yeni Superman filmi Man of Steel, 2006 yılında vizyona giren Superman Returns'ü gişede geçmeyi başardı.

Aslında bu beklenen bir şeydi. Saydığımız isimlere bir baksanıza, hepsi de Hollywood'ta yüksek bütçeli ve başarılı filmlere imza atmış isimler. Örnek olarak Christopher Nolan'ı gösterecek olsak, hazırladığı milyar dolarlık Kara Şövalye (The Dark Knight) serisini görürüz...

X-Men serisinden tanıdığımız Bryan Singer tarafından yönetilen Superman Returns, 270 milyon dolar bütçeyle çekilmiş ve gişede yalnızca 391 milyon dolar hasılat elde etmişti. Tabii ki böyle bir rakamı yapımcılar beklemiyordu. Man of Steel ise, vizyona gireli 10 günden fazla oldu ve şu an elde ettiği hasılat miktarı 398 milyon doları aştı bile. Yani şu durumda yeni film, Superman Returns'ü geride bıraktı.

Asıl merak edilenler ise, toplamda ne kadar hasılat elde edeceği ve yeni bir Superman filminin ne zaman geleceği.

Siz, Man of Steel'ı izlediniz mi?

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Man Of Steel, Superman Returns'ü Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement