Manavgat - Şarkıcı Manken Tuğba Özay Klibini Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Manavgat - Şarkıcı Manken Tuğba Özay Klibini Tamamladı

Manavgat - Şarkıcı Manken Tuğba Özay Klibini Tamamladı

Özay Klip Çekimleri Sısında Birçok Aksilik Yaşamıştı

15.08.2010 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özay klip çekimleri sısında birçok aksilik yaşamıştı

ŞARKICI ve manken Tuğba Özay, Manavgat'ta 6 gün süren klip çekim çalışmalarını tamamladı. İlçenin tarihi ve doğal güzellikleri içinde 'Yaz Yaz Yaz' ve 'Sen ve Sel' adlı şarkıları için klip çekimlerini tamamlayan Özay, önce çekimlerde kendisine destekçi olan Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy'u, daha sonra annesi Duygu Özay'la birlikte Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu'nu ziyaret etti.

Kaymakamı Türkoğlu, Özay'ı, klibini Manavgat'ta çektiği için ilçenin tanıtımına yaptığı katkıdan dolayı teşekkür etti. Manavgat'ta olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Tuğba Özay ise, "Manavgat ve Altınbeşik Mağarası'nda çektiğimiz klip çalışmalarını tamamladık. Yaklaşık 6 gün süren çekimlerde çok yorulduk ama çok güzel görüntüler elde ettik. Tahmini 15 gün sonra piyasada olacak. Manavgat doğasıyla gerçekten muhteşem bir yer. Yılın klibini çektik burada" dedi.

Başta Kaymakam Türkoğlu olmak üzere tüm Manavgat halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür eden

Tuğba Özay 'Armoni' adlı albümünü Kaymakam Türkoğlu'na armağan etti. Özay, ziyaret sırasında Manavgat'a yapılması planlanan şehitlik anıtı ile ilgili elinden gelen desteği vereceğini de kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat - Şarkıcı Manken Tuğba Özay Klibini Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement