Manavgat'ta hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Manavgat'ta hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

Manavgat\'ta hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

Hakkında hapis cezası bulunan iki kişi ile hırsızlık suçuna karışmış bir kişi, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kısa sürede yakalanarak cezaevine teslim edildi.

19.11.2019 10:02  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkında hapis cezası bulunan iki kişi ile hırsızlık suçuna karışmış bir kişi, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kısa sürede yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan kaydı ve hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı. Hakkında "Tehdit, Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartı Bilgilerini İzinsiz Kullanma ve Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme" suçlarından toplam 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan E.Y. yakalanmasının ardından Manavgat Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Hakkında "Taksirle Ölüme Neden Olma" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan M.V. de yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde müşteriye ait bir cep telefonu çalan S.D. ise aynı gün içerisinde şüpheli olarak yakalandı. Suçunu itiraf eden S.D. de Manavgat Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Manavgat'ta hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.


Advertisement