Manavgat'ta Yaz Kur'an Kursu Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Yaz Kur'an Kursu Kayıtları Başladı

Manavgat\'ta Yaz Kur\'an Kursu Kayıtları Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl ’Haydi Çocuklar Kur’an Ayında Kur’an’la Buluşalım’ sloganıyla düzenlenecek olan yaz Kur’an kurslarına kayıtlar başladı.

16.06.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl 'Haydi Çocuklar Kur'an Ayında Kur'an'la Buluşalım' sloganıyla düzenlenecek olan yaz Kur'an kurslarına kayıtlar başladı. Yaz Kur'an kurslarına katılacak öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından özel olarak hazırlanan kitaplar ücretsiz olarak dağıtılacak. 22 Haziran da yaz Kur'an kurslarının açılacağını ifade eden Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, ailelerin çocuklarını tehlikelerden korumak için camiye göndermesini istedi.

"AİLELER ÇOCUKLARI TEHLİKELERDEN KORUMAK İÇİN CAMİYE GÖNDERSİNLER"

Manavgat Müftülüğü olarak, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Kur'an Kursları için Manavgat'ta hazırlıkların tamamlandığını belirten Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, "Diyanet İşleri Başkanlığı ve Manavgat müftülüğü olarak Yaz Kur'an Kurslarını çok önemsiyoruz. Bu seneki Yaz Kur'an Kursları "Haydi Çocuklar Kur'an ayında Kur'an ile buluşalım" sloganıyla hayata geçirilecek. Manavgat'ta Bütün Çocuklarımızı camilerimize ve Kur'an kurslarımıza bekliyoruz. Yatılı 2 tane biri kız, biri de erkek Kur'an kursumuz var. Haziran ayının 15'i itibariyle yaz Kur'an kurslarına kayıtlarımız başladı. 22 Haziran tarihinde de yaz Kur'an kurslarımız açılıyor. Kurslarımızda önemli bir noktada Yaz Kur'an kursuna giden çocuklarımız bir defa cemaatle namaz kılıyor. Çok önemli ve çok güzel bir şey. İnşallah yegane varlıklarımız Cennet kokulu çocuklarımız bize emanet olacak. Çocuklara dinini diyanetini öğretelim. Camiyi, Kur'an-ı sevdirelim, Allah'ı sevdirelim, peygamberimizi sevdirelim. Vatandaşlarımız İnşallah bu çağrımıza kulak verir. Ortalık yangın yeri. Çocuklarımıza karşı çok tuzak var. Çocuklarımızı bu tuzaklara karşı koruyabilmek için Çocuklarımızı camiye inşallah gönderelim. Çocuklarımızı camiye bekliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Yaz Kur'an Kursu Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement