Manchester City'de Phil Foden, Kylian Mbappe'ye sosyal medyadan meydan okudu - Son Dakika
Spor

Manchester City'de Phil Foden, Kylian Mbappe'ye sosyal medyadan meydan okudu

Manchester City, Borussia Dortmund'u eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde adını yarı finale yazdırdı. İngiliz devi yarı finalde Paris Saint-Germain ile oynayacak. Futbolcular da maçın havasına şimdiden girmeye başladı. City'nin genç yıldızı Phil Foden sosyal medyadan yaptığı paylaşımda PSG'nin süper starı Kylian Mbappe'ye adeta meydan okudu. Genç yıldız paylaşımında Fransız yıldızı etiketleyerek, "Hazır mısın?" dedi.

15.04.2021 00:47  Güncelleme: 01:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final müthiş bir maça sahne olacak. Manchester City ve PSG final için kozlarını paylaşacak. Bu mücadele öncesi City'li Phil Foden'dan sürpriz bir paylaşım geldi.

"HAZIR MISIN?"

Manchester City'de Phil Foden, Fransız kulübünün yıldızı Mbappe'ye twitter üzerinden mesaj gönderdi. Mesajda Foden Mbappe'ye "Hazır mısın" yazarak bir anlamda meydan okumasını yapmış oldu. Bu sezonun flaş isimlerinden 20 yaşındaki Foden, City formasıyla çıktığı toplam 40 maçta 13 gol 9 asist yaparak Premier Lig'de lider, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalist olan takımının baş aktörlerinden oldu.

Manchester City'de Phil Foden, Kylian Mbappe'ye sosyal medyadan meydan okudu
Manchester City\'de Phil Foden, Kylian Mbappe\'ye sosyal medyadan meydan okudu

Son Dakika Spor Manchester City'de Phil Foden, Kylian Mbappe'ye sosyal medyadan meydan okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Yav bırakın bu işleri topcuyum diye gezmeyin : Mpabbe midir zimbabve midir ne zıkkım ise o kadar iyi futbolcu değil. Gençler bir çoğu Figo Zidane gibi oyuncuları göremediği için herkese iyi diyor . Surdan anlayın eski şampiyonlar ligi ne gücü var nede tadi 22 11 Yanıtla
  • sghsh: Bence Mbappe bunları ezer geçer 11 2 Yanıtla
  • Emre: Yalan haber arkadaşlar , gerçekte öyle bişi yok biri shop yapmis 7 4 Yanıtla
  • Paris SG HAYRANI: Mbappe çooook iyi futbolcu 5 1
  • Murat buz: Mbappe figodan daha iyi 1 1
  • Umut: Bayern PSG maçında lewandowski gnabry olsaydı PSG alamazdı o maçı 1 1 Yanıtla
  • Point: Yalan haber değil foden paylaştı ama sonradan sildi Man City guardiola ile beraber çeyrek final şanssızlığını kırdı şimdiden şampiyon belli bence 0 1 Yanıtla

Advertisement