Manchester City'nin Türk Asıllı Oyuncusu İlkay Gündoğan, Almanya Milli Takımında Devam Edeceğini Açıkladı - Son Dakika
Spor

Manchester City'nin Türk Asıllı Oyuncusu İlkay Gündoğan, Almanya Milli Takımında Devam Edeceğini Açıkladı

Almanya Milli Takımında Mesut Özil ile birlikte tepki gösterilen isimlerden olan İlkay Gündoğan, milli takım kariyerine devam edeceğini açıkladı.

17.08.2018 11:35  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mesut Özil'in Almanya Milli Takımını ırkçı saldırılar sonrasında bıraktığını açıklamasının ardından gözlerin döndüğü İlkay Gündoğan, devam kararı aldı.

Manchester City forması giyen 27 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından bir takipçisine cevap verdi ve, "Hedefim en azından bir Şampiyonlar Ligi ile birlikte Almanya Milli Takımı ile 1 kupa daha kazanmak" dedi.

FEDERASYON BAŞKANINDAN İTİRAF GELMİŞTİ

Almanya Futbol Federasyonu BaşkanıReinhard Grindel, Almanya Milli Takımını bıraktığı açıklayan Mesut Özil ile ilgili bazı konularda hatalı olduğunu itiraf etti.

Reinhard Grindel, DFB'nin resmi internet sayfasından yaptığı açıklamada, milli takımın Dünya Kupası'ndaki sportif performansının birçok şeyin sorgulanmasına yol açtığını belirterek, ''Elbette bu süre boyunca daha iyi ne yapabilirim diye kendime de soruyorum.

"IRKÇILIKLA İLİŞKİLENDİRİLMESİNE ÜZÜLÜYORUM"

Kişisel eleştirimin beni vurduğunu açıkça itiraf ediyorum. Daha da ötesi, meslektaşlarımın, tabandaki birçok gönüllünün ve DFB'deki personelin ırkçılıkla ilişkilendirilmesine üzülüyorum.'' ifadelerini kullandı.

Manchester City\'nin Türk Asıllı Oyuncusu İlkay Gündoğan, Almanya Milli Takımında Devam Edeceğini Açıkladı

Son Dakika Spor Manchester City'nin Türk Asıllı Oyuncusu İlkay Gündoğan, Almanya Milli Takımında Devam Edeceğini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ++++++++++++: YARIN SENİDE VKOVARLAR O ZAMAN TÜRK OLURSUN NABZA GÖRE ŞERBET SİZDE BİZİM MİLLETİ ÇÖZDÜNÜZ ÇAKALLAR 10 5 Yanıtla
  • : Mesut adamın dibidir.ilkayda kim. 8 4 Yanıtla
  • mossi: ruhsuz 10 2 Yanıtla
  • Gazipaşalı: Korkak tavuk iki dakika adam ol 8 1 Yanıtla
  • olmadı: böyle bir zamanda bu yaşananlarla sen devam et sanada ırkçılık yapıldığında yanında Türkiyr olur sanma yol yakınken dön 7 1 Yanıtla
  • Degolsun gittsin.: Istemiyoruz 4 1 Yanıtla
  • slm: alman pislikleri bunlar zamanında alman forması gıydıler simdide turk olası oldular mesut bırakdıysa adam ol sende bırak 0 0 Yanıtla

Advertisement