Manchester Ekipleri ile Anılan Alexis Sanchez Kadro Dışı - Son Dakika
Spor

Manchester Ekipleri ile Anılan Alexis Sanchez Kadro Dışı

Manchester Ekipleri ile Anılan Alexis Sanchez Kadro Dışı

İngiltere Premier League ekiplerinden Arsenal'da forma giyen Alexis Sanchez, takımının Bournemouth deplasmanı için takımla beraber seyahat etmedi.

14.01.2018 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon sonunda Arsenal ile olan sözleşmesi sona erecek olan Alexis Sanchez, transfer söylentilerinin yoğun olduğu dönemde Arsenal'ın deplasman maçında kadroya alınmadı. Ada basınındaki haberlere göre, takımdan ayrılması neredeyse kesin olan oyuncunun Bournemouth deplasmanında kadroya alınmaması, oyuncunun sezon sonunda kontratı bitince değil, kış transfer döneminde takımından ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

United'dan Pep'e çalım

Uzun bir süredir Pep 'nın çalıştırdığı 'ye transferi konuşulan Şilili oyuncu, iddiaya göre kendisini sezon sonunda bedavaya isteyen City yerine, devre arasında onu kadrosunda görmek isteyen 'a gitmek istiyor.

The Guardian'ın iddiasına göre 6 ay sonra serbest kalacak yıldız oyuncu için Arsenal ve Manchester United anlaşmaya çok yakın. Ayrıca, Manchester United'da bu sezon beklentilerin uzağında performans gösteren Ermeni oyuncu Henrikh Mkhitaryan'ın bu transferde bir takas parçası olup Sanchez karşılığında Arsenal'ın yolunu tutabileceği öne sürüldü.

Bu sezon Premier League'de 19 maçta oynayan 29 yaşındaki hücum oyuncusu, 7 gol atıp 3 de asist yaptı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Manchester Ekipleri ile Anılan Alexis Sanchez Kadro Dışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement