Manchester United'dan Taraftara Barcelona Desteği - Son Dakika
Spor

Manchester United'dan Taraftara Barcelona Desteği

Manchester United taraftarı, Barcelona deplasman maçının bilet fiyatlarına tepki gösterdi. İngiliz temsilcisi bu yüzden Barcelona ile oynanacak iç saha maçının bilet fiyatlarını yükseltirken, İspanya deplasmanına gidecek taraftarına da maddi destek sağlayacak.

22.03.2019 13:39  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona, 16 Nisan'daki Manchester United maçında deplasman biletlerini 102 Sterlin'den satışa çıkarınca tepki çekti. Manchester United, maça gidecek taraftarlarına 27 Sterlin destekte bulunacak.

Fanatik'ten yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona ile karşılaşacak Manchester United, 16 Nisan'da Nou Camp'ta oynanacak rövanş mücadelesi için misafir takım bilet fiyatının 102 Pound (729 TL) olmasına tepki gösterdi.

UNITED'TAN TARAFTARA DESTEK

İngiliz ekibi, kulüp tarihinin en pahalı Avrupa deplasmanı bilet fiyatı sebebiyle aynı rakamı, 10 Nisan'da Old Trafford'da oynanacak ilk karşılaşma için Barçalı taraftarlara da uyguladı. Buradan gelecek parayla, rövanşa gidecek yaklaşık 5 bin İngiliz taraftarına 27'şer Pound'luk (193 TL) katkı yapılacak.

Manchester United\'dan Taraftara Barcelona Desteği

Son Dakika Spor Manchester United'dan Taraftara Barcelona Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mustafa : Fb 10 yıl önce ntvspor hiç fb şampiyonlar ligi yayını yapamadı 1 0 Yanıtla
  • Sertaç: Fb ön elemeleri geçsin,bu bizler için yeterli 0 0 Yanıtla

Advertisement