Manchester United'ın Eski Futbolcusu Garry Neville, Ali Sami Yen Stadını Unutamıyor! - Son Dakika
Spor

Manchester United'ın Eski Futbolcusu Garry Neville, Ali Sami Yen Stadını Unutamıyor!

İngiltere'de yorumculuk yapan eski futbolcu Gary Neville, Galatasaray hakkında yıllar sonra bir itirafta bulundu. Neville, kariyerinde rastladığı en gürültülü stadın Galatasaray'ın stadı olduğunu söyledi.

01.11.2018 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester United'ın eski futbolcusu Gary Neville, kariyerinde rastladığı en gürültülü stadın Galatasaray olduğunu söyledi.

Manchester United'ın eski futbolcusu Gary Neville, sosyal medya hesabından Galatasaray itirafında bulundu. Twitter hesabından kendisine yöneltilen, "Kariyerinde yurt dışında gördüğün en gürültülü stat hangisiydi?'' sorusuna Glasgow Rangers veya Galatasaray yanıtını verdi.

GALATASARAY, NEVILLE'I ÜZMÜŞTÜ

Gary Neville, 1993-1994 sezonunda Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Galatasaray'a karşı Ali Sami Yen Stadı'nda mücadele etmişti. Maç 0-0 sonra ererken Galatasaray, İngiliz devini eleyerek tur atlamıştı.

Manchester United'ın Eski Futbolcusu Garry Neville, Ali Sami Yen Stadını Unutamıyor!
Manchester United\'ın Eski Futbolcusu Garry Neville, Ali Sami Yen Stadını Unutamıyor!

Son Dakika Spor Manchester United'ın Eski Futbolcusu Garry Neville, Ali Sami Yen Stadını Unutamıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Nvhj: Kafayi yemis mal oglum sen Malsin mal anliyormusun mal bir daha soyleyim sen mal sin saka saka sen mal degilsin 0 9 Yanıtla
    Camak: İyimisin hastaneye git bence 8 0 beyin doktoru: senin acilen bana gelmen ve beyin nakli yapmama ihtiyacın var . 7 0 Al: kafayı sıyırmışsın embesil herif.. 7 0

Advertisement