Manchester United, Sancho ve Haaland için 1,9 milyar TL ödemeye hazır - Son Dakika
Spor

Manchester United, Sancho ve Haaland için 1,9 milyar TL ödemeye hazır

İngiliz devi Manchester United'ın, Borussia Dortmund forması giyen Jadon Sancho ve Erling Haaland için toplam 176 milyon pound yaklaşık 1,9 milyar lirayı gözden çıkardığı öğrenildi.

27.10.2020 15:50  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester United, Borussia Dortmund'un iki yıldız futbolcusu Jadon Sancho ile Erling Haaland için kesenin ağzını açıyor.

The Athletic'e göre; Manchester United, iki oyuncuyu kadrosuna katmak için şartları zorluyor. Yazın Jadon Sancho'yu transfer listesinin başına yazan menajer Ole Gunnar Solskjaer, buna karşın İngiliz oyuncuyu kadrosuna katamadı. Onun yerine PSG'den sözleşmesi sona eren Edinson Cavani ile imzalayan Manchester United, Sancho'yla birlikte Erling Haaland'ı da gündemine aldı.

Solskjaer'in Molde'yi çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Erling Haaland'ın 68 milyon poundluk sözleşme fesih bedeli 2022 yazında yürürlüğe girecek. Eski oyuncusuyla güçlü bağlantısını sürdüren Solskjaer, 2022'yi beklemeden Norveçli oyuncuyu kadrosuna katabilir.

TOPLAM 1,9 MİLYAR TL

Oyuncunun bu sezonki performansına dikkat çekilen haberlerde, United'ın listesindeki bir başka Dortmund'lu oyuncu Sancho'yu almak isteyeceği kaydedildi. Alman ekibinin yazın Sancho için 108 milyon pound istediği hatırlatıldı.

İki oyuncunun alınması durumunda Manchester United'ın kasasından 176 milyon poundun çıkmasına neden olabilecek.

Manchester United, Sancho ve Haaland için 1,9 milyar TL ödemeye hazır

Son Dakika Spor Manchester United, Sancho ve Haaland için 1,9 milyar TL ödemeye hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ceviqquvvet: Bu dortmund kadar ballı ve/veya isabetli transfer yapan başka kulüp yok, 1 'e alıp 10'a satıyorlar helal olsun. 1 1 Yanıtla
  • tlye çevirme: tlye çevirince çok oluyor yoksa çok değil 190 milyon 1 1 Yanıtla
  • ALO BEN EMRE ABİN: İKİSİNİ 176 M POUND A ALAMAZ MANU 0 0 Yanıtla
  • gökhan erdoğan: bu takım kimi alsa boş- böyle iş bilmez bir teknikdrktör olduktan sonra... 0 0 Yanıtla
  • andsmero: fenevbahçe futbol klubunu daha uygun fıyata size verelim toptan ne dersınız 0 0 Yanıtla
  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement