Mancini, Riera ile Antrenmandan Sonra Görüştü - Son Dakika
Spor

Mancini, Riera ile Antrenmandan Sonra Görüştü

Mancini, Riera ile Antrenmandan Sonra Görüştü

Galatasaray'da antrenman sonunda teknik direktör Mancini, takımdan ayrılması gündemde olan Riera ile gizemli bir konuşma gerçekleştirdi.

17.01.2014 13:06  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alex Telles'le birlikte takımdaki yabancı sayısını 12'ye çıkartacak olan Galatasaray, Bruma'nın sözleşmesini dondurma kararı alırken bir yandan da takımdan göndermek istediği yabancı oyuncularıyla yollarını ayırmayı planlıyor. Dany ve Amrabat'ın takımdan ayrılmaması ve kadroya katılan 2 yabancı isim yüzünde sıkıntı yaşayan sarı kırmızlılarda soruna Mancini el attı.

MANCINI SÖYLEDİ, MERT ÇETİN TERCÜME ETTİ

Galatasaray'ın sabah gerçekleştirdiği antrenmanın sonunda teknik direktör Roberto Mancini'nin, İspanyol futbolcu Albert Riera ile antrenman sonunda özel bir görüşme gerçekleştirmesi Riera'nın takımdan gönderileceği iddialarını güçlendirdi. Özellikle Mancini'nin, Galatasaray Futbol Takımı İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin aracılığıyla İspanyol futbolcuya bir şeyler anlatması akıllara "Riera gönderiliyor mu?" sorusunu getirdi.

SIRADA BEKLEYEN YABANCILAR VAR

İddialara göre Mancini'nin kadroda yaşanan yabancı sıkıntısından dolayı Riera için kendisine forma şansı veremeyebileceğini ve gelen teklifleri değerlendirmesi gerektiğini ifade ettiği aktarılıyor. Galatasaray Bruma'nın sözleşmesini dondurur Riera ile de yollarını ayırırsa hem Hajrovic hem de Alex Telles'in lisansları çıkartılacak. Olası bir Dany ya da Amrabat ayrılığı ise Galatasaray'ın stoper transferi yapmasına olanak sağlayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mancini, Riera ile Antrenmandan Sonra Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement