Emre Belözoğlu'nun görüştüğü Mandzukic, Fenerbahçe'nin teklifine ikna oldu - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu'nun görüştüğü Mandzukic, Fenerbahçe'nin teklifine ikna oldu

Forvet hattı için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu, Hırvat golcü Mario Mandzukic'le görüştü ve transfer için ikna etti. 34 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ile son detayların giderilmesini bekliyor.

15.09.2020 12:46  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vedat Muriqi'i İtalyan ekibi Lazio'ya gönderen ve maddi olarak eli rahatlayan Fenerbahçe, golcü takviyesi için harekete geçti. 12 yeni isimle kadrosunu güçlendiren ve genişleten sarı-lacivertlilerde tarihi transferlere imza atan Emre Belözoğlu yönetimindeki transfer komitesi şimdi de dünyaca ünlü golcü Mandzukic ile imza aşamasına geldi.

Emre Belözoğlu'nun yakından tanıdığı Mandzukic'in kendisi ve temsilcisi ile sık sık telefonda görüştüğü ve Hırvat golcüye yeniden Avrupa'nın iyi golcüleri arasına gireceğine inandırdığı belirtilirken, tecrübeli golcü de Fenerbahçe'nin teklifine ikna oldu.

MANDZUKIC DE FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR

Bonservisi elinde bulunan Mario Mandzukic bir çok teklif içinde en çok Fenerbahçe'nin projesine inanırken, yeniden Avrupa'da olmak istediğini belirtti. Emre Belözoğlu'nun futbolculuk kariyerinden sonra sportif direktörlükte de başarılı olduğunu gören Mandzukic prensipte evet dediği sarı-lacivertliler için son detayların giderilmesini bekliyor.

KATAR'DA ARADIĞINI BULAMADI

Hırvat golcü Mario Mandzukic, 2012 yılında Bayern Münih'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Alman ekibinde 54 lig maçında 33 gol kaydederken, daha sonra İspanya'nın Atletico Madrid ekibine transfer oldu. La Liga'da 28 maçta 12 gol, 5 asistlik performans sergileyen Mandzukic, 2015 yılında İtalya'nın güçlü ekiplerinden Juventus'a imzayı attı. Siyah-beyazlılarda 5 sezon forma giyen Hırvat futbolcu, 162 maçta 44 gol kaydetti. Son olarak Katar Ligi temsilcilerinden Al Duhail'e transfer olan 34 yaşındaki oyuncu, 7 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

Emre Belözoğlu\'nun görüştüğü Mandzukic, Fenerbahçe\'nin teklifine ikna oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu'nun görüştüğü Mandzukic, Fenerbahçe'nin teklifine ikna oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • sarılaçi: -attığı golerin çoğu 90 60 dk ve 5 30 arası gelirse çok katkılı olacağını düşüyorum kritik dakikalarda skor katkısı veriyor 1,90 lık forvet kafa toplarında etkili bir oyuncu üstelik oyun düzeni olarak arkası sağlam besleyebilirler rahat bir şekilde. 7 11 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Emekli olmuş emrenin arkadaşı 2 2 Yanıtla
  • fenerbahçeli: yaşa bakin önce emre 90 dakika çikaramiyor caner bitik adam 34 yaşinda mazdukuçin geçmişiyle yaşmayin 60dan sonra tirt faydasi olmaz 0 2 Yanıtla
  • fenerbahçeli: he alin alin 35liklileri 0 0 Yanıtla

Advertisement