Mangal Yakmak İsterken Kendini Yaktı - Son Dakika
Güncel

Mangal Yakmak İsterken Kendini Yaktı

Mangal Yakmak İsterken Kendini Yaktı

37 yaşındaki kamyon şoförü Abdullah Yılmaz, mangalın çabuk alev alması için ateşe jel dökünce, alevler biranda yükseldi.

22.06.2011 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da ailesiyle birlikte pikniğe giden 37 yaşındaki kamyon şoförü Abdullah Yılmaz, mangalın çabuk alev alması için ateşe jel dökünce, alevler biranda yükseldi. Abdullah Yılmaz ile iki çocuğunun vücutlarının çeşitli bölümleri yandı.

3 çocuk babası Abdullah Yılmaz, dün saat 22. 30 sıralarında 37 yaşındaki eşi Perihan Yılmaz, çocukları 14 yaşındaki Ömer Yılmaz, 9 yaşındaki Arif Yılmaz ve 7 yaşındaki Ali Yılmaz ile birlikte merkez Karatay İlçesi'ndeki Hadimi Parkı'na piknik yapmaya gitti. Boş bir kameriyeye mangalı kuran Abdullah Yılmaz, mangalın çabuk alev alması için ateşe jel dökünce alevler biranda yükseldi. O sırada yelpazeyle ateşi yelleyen çocukları Arif ve Ali Yılmaz'ın üzerine alevlerin sıçraması üzerine paniğe kapılan Abdullah Yılmaz ve eşi Perihan Yılmaz, çocuklarının üzerindeki ateşi söndürdü. Vücudunun büyük bir bölümünde yanık oluşan Ali Yılmaz ile vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Arif Yılmaz ve babası Abdullah Yılmaz, ambulanslarla ilk olarak Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yılmaz ailesi yapılan ilk tedavilerinin ardından Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Baba ve iki çocuğunun durmunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mangal Yakmak İsterken Kendini Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement