Manisa Arınç, Manisa'da Sağlık Merkezi Açtı - Son Dakika
Güncel

Manisa Arınç, Manisa'da Sağlık Merkezi Açtı

Manisa Arınç, Manisa\'da Sağlık Merkezi Açtı

Arınç, Manisa'da sağlık merkezi açtı ESKİ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da katıldığı 'MY Şifa Merkezi'nin açılışında sağlığın önemine dikkat çekerek son yıllarda tamamlayıcı tıbbın daha fazla önem kazandığını ve kullanıldığını dile getirdi.

05.12.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arınç, Manisa'da sağlık merkezi açtı

ESKİ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da katıldığı 'MY Şifa Merkezi'nin açılışında sağlığın önemine dikkat çekerek son yıllarda tamamlayıcı tıbbın daha fazla önem kazandığını ve kullanıldığını dile getirdi.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte Manisa'da eski AK Partili Milletvekili Genel Cerrahi Uzmanı. Op. Dr. Muzaffer Yurttaş'ın alternatif tıpla sağlık hizmeti vereceği 'MY Şifa Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılışa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Manisa Milletvekilli Murat Baybatur, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Ziya Tay, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, partililer ile çok sayıda doktor katıldı. MY Şifa Merkezi'nin alternatif tıp üzerinden vatandaşlara sağlık hizmeti vereceğini dile getiren Genel Cerrahi UzmanAı. Op. Dr. Muzaffer Yurttaş, alternatif tıbbın artık öneminin artmaya başladığını söyleyerek "Bizim tıp literatürümüzde doğu tıbbı, batı tıbbı diye bir şey var. Ben batı tıbbına göre yetişmiş bir hekimim. Ama doğu tıbbı da var. Artık ikisi harman edilerek halkımızın hizmetine sunulmaya başladı" diye konuştu.

"SAĞLIĞIMIZI KAYBETTİĞİMİZ ZAMAN FARK EDİYORUZ"

Açılışa katılan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, her işin başının sağlık olduğuna dikkat çekerek "Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi. Halk içinde muhteber bir nesne yok devlet gibi. Herkes zanneder ki en güzel şey devlet olmak, güçlü olmaktır. Halbuki onun bir saniyesi bile sağlıklı olmak kadar kıymetli değildir. Çoğumuz sağlığımızı kaybettiğimiz zaman farkına varıyor, kıymetini o zaman hatırlıyoruz. Hani Hadis-i Şerif'te varya 'Beş şey gelmeden, beş şeyin kıymetini bilin' diye. Hastalık, dert ve sıkıntı gelmeden şifanın, sağlıklı olmanın kıymetini bilmek lazım. Sağlık Bakanlığı tamamlayıcı tıbbı uzun uğraşlardan sonra kabul etti. Yönetmelik ve yaptığı bir takım çalıştaylarla alt yapısını hazırladı. Zeytinin yaprağından bile farklı şey çıkaranlardan tutun, başka bitkilerden insanlara şifa olabileceği ortaya çıktı. Cenab-ı Hak bunları hiçbir zaman lüzumsuz yaratmamış. Hastalıkların şifasını belli yerlerde saklamış ve gizlemiş. Bunların bulunması lazım. Sayın Yurttaş'ın Şifa Merkezi'nde bir çok rahatsızlığın şifasının alternatif tıptan çözüm bulunduğunu gördüm" diye konuştu.

Konuşmaların ardından eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç, eski AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş merkezin açılış kurdelesini kesti.

Açılışın ardından merkezin içini gezen Arınç, basın mensuplarının mikrofon uzatması üzerine "Fazladan bir şey söylemeyeceğim. Şimdi günlük konularla ilgili soru sorarsınız. Geçti artık o günler" diye espris yaptı. Arınç merkezin sahipleriyle bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Arınç, Manisa'da Sağlık Merkezi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement