Manisa Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı - Son Dakika
Güncel

Manisa Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Manisa Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, ilk toplantısını Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında gerçekleştirdi.

14.02.2018 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, ilk toplantısını Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında gerçekleştirdi.

Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali Güvençer, Manisa'nın rakamsal olarak çok ciddi bir uyuşturucu ve bağımlılık sorunu olmamasına rağmen, durumu ciddiye aldıklarını söyledi.

Bağımlılık kavramında uyuşturucu ile mücadelede kolluk birimlerine büyük görevler düştüğünü kaydeden Güvençer, "Türkiye ciddi boyutuyla karşı karşıya olmamakla birlikte aynı zamanda çok mutluluk ve gururla ifade ediyorum ki olayın suç ve suçluluk boyutuyla mücadelesinde diğer dünya ülkeleriyle, komşu ülkelerle kıyaslandığında çok iyi durumda. Elbette atmamız gereken adımlar var ama mevcut durumda da bizim kolluk birimlerimiz son derece başarılı." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Esin Türkoğlu, milli eğitim müdürlüğünün Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamındaki modüllerin uygulanması hakkında sunum yaptı.

Türkoğlu, program kapsamında sağlıklı, yaşam, alkol, tütün, uyuşturucu madde ve teknoloji bağımlılığıyla mücadeleyi içeren bilgilerin verilmesi çerçevesinde 106 bin 63 öğrenciye eğitim modülleri uygulandığını dile getirdi.

Toplantıya, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement