Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Transfer - Son Dakika
Spor

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Transfer

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, transfer ettiği 9 futbolcu için imza töreni düzenledi.

14.01.2016 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, transfer ettiği 9 futbolcu için imza töreni düzenledi.

Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde düzenlenen toplu imza töreninde, Berkin Kamil Arslan (Bucaspor), Ertuğrul Sancaktutan (Maltepespor), Ferdi Elmas (Gaziantep BŞ. BLD), İlker Avcıbay (Bayrampaşa), Kaan Aşnaz (Manisaspor), Mustafa Tiryaki (Borehem Wood), Olcay Turhan (Anadaspor AŞ.), Özgür Kedikli (Sakaryaspor) ve Süleyman Kapan (Berliner Ak) ile sözleşme imzalandı.

Törende konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, sezonun ikinci yarısında takımın başarısı için hep birlikte mücadele edeceklerini belirterek "İlk yarının bitmesiyle birlikte hocamızın raporu doğrultusunda transferlerimize başladık. Takımımıza bir oyuncu daha kazandırmayı planlıyoruz. İnşallah bundan sonra Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için hep birlikte mücadele ederek, hedeflediğimiz başarıya adım adım gideceğiz" dedi.

İlk yarıyı istedikleri yerde bitirdiklerini ancak dönem içinde bazı iyi ve kötü günler yaşadıklarını kaydeden Ergün, "Sezonun ikinci yarısında, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu anlamda yeni transferlerimiz var. Hedefimiz Play-off'u en kısa sürede yakalamak. Tabi takımımızın bir uyum süresi olacaktır. Birlik ve beraberlik içinde ligin sonunda hedeflediğimiz başarıya ulaşacağımızı ümit ediyorum" diye konuştu.

Toplu imza törenine katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Büyükşehir Belediyespor'un sezonun ikinci yarısında göstereceği performansla, Play-off'a kalacağına inandığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement