Manisa Büyükşehir'den Orta Saha Transferi - Son Dakika
Spor

Manisa Büyükşehir'den Orta Saha Transferi

Manisa Büyükşehir\'den Orta Saha Transferi

Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig takımlarından İstanbulspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Onur Kolay’ı renklerine bağladı.

12.06.2018 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig takımlarından İstanbulspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Onur Kolay'ı renklerine bağladı.

TFF 2. Lig takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor'da dış transfer çalışmaları sürüyor. Dış transfer çalışmalarına hızlı başlayan ve şu ana kadar kadrosunu Şanlıurfaspor'dan Artun Akçakın, Adana Demirspor'dan Umut Sönmez ve İstanbulspor'dan Zafer Şensoy ile güçlendiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, son olarak İstanbulspor'dan orta saha oyuncusu Onur Kolay'ı renklerine bağlayarak, başarılı futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde başkan Mevlüt Aktan ile bir araya gelen 27 yaşındaki Onur Kolay, yeşil-beyazlı ekibin başarısı için elinden geleni yapacağını söylerken, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ise Onur'un Manisa Büyükşehir Belediyespor'a önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını kaydetti. Onur Kolay'ın imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, "Yeni sezonda TFF 2. Lig'de ses getirecek bir kadro kuruyoruz. Onur Kolay'ın transferi camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Geçtiğimiz günlerde de Artun Akçakın, Umut Sönmez ve Zafer Şensoy ile sözleşme imzalamıştık. Onur Kolay şu anda dış transferde kadromuza kazandırdığımız dördüncü futbolcu oldu. Onur'un Manisa Büyükşehir Belediyespor formasını başarıyla terleteceğine inanıyoruz" dedi.

İmza töreninden sonra açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor'un yeni transferi Onur Kolay ise "Manisa Büyükşehir Belediyespor'un geçtiğimiz sezon rekorları kırarak yaşadığı şampiyonluğun nasıl geldiğini daha kulübe adım atar atmaz anladım. Burada mükemmel bir aile ortamı var. Yeni sezonda Manisa Büyükşehir Belediyespor'un formasını giyeceğim için çok mutluyum. Şu anda heyecanımda en üst seviyede. Futbola yeni başlamış gibi heyecanlıyım. Manisa Büyükşehir Belediyespor'da çok güzel işlere imza atacağız. Bana güvenenleri kesinlikle mahçup etmeyeceğim. Elimden gelenin fazlasını yapıp yeni takımım Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için ter dökeceğim" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un İstanbulspor'dan renklerine bağladığı Onur Kolay kariyerinde daha önce Bugsaş Spor A.Ş., Karacabey Birlik Spor, Şanlıurfaspor, Aydınspor 1923 ve Hatayspor formalarını giydi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisa Büyükşehir'den Orta Saha Transferi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement