Manisa'da Çevik Kuvvet Otobüsüne Silah Çeken İki Kafadar Hayatının Şokunu Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Çevik Kuvvet Otobüsüne Silah Çeken İki Kafadar Hayatının Şokunu Yaşadı

Manisa'da, çevik kuvvet polislerini taşıyan otobüsün şoförüne silah çeken iki kişi, bir anda karşılarında 28 çevik kuvvet polisini görünce büyük şok yaşadı.

14.01.2019 16:36  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, yolda tartıştıkları otobüs şoförüne, durdukları bir akaryakıt istasyonunda tabanca gösteren otomobildeki iki kişi, bir anda karşılarında 28 çevik kuvvet polisini görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Otobüsün çevik kuvvet polislerini taşıdığından habersiz olan 2 şüpheli, gözaltına alınıp, teslim edildikleri jandarma karakolundaki ifadelerinin ardından otobüs şoförünün şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

BELİNDEKİ TABANCAYI GÖSTEREREK HAYATININ HATASINI YAPTI

İddiaya göre, bugün saat 01.00 sıralarında, İstanbul'dan İzmir yönüne giden M.B.'nin kullandığı 39 AAC 530 plakalı otomobil, Akhisar çıkışındaki Kayalıoğlu Mahallesi yakınlarına geldiğinde, önündeki 35 HGN 76 plakalı otobüsü hatalı şekilde solladı. Bunun üzerine otobüs şoförü, korna çalıp, sellektör yaparak otomobil sürücüsüne tepki gösterdi. Ardından otomobil 500 metre ilerideki bir akaryakıt istasyonuna girdi. Otomobilin akaryakıt istasyonuna girdiğini fark eden otobüsün şoförü de peşinden akaryakıt istasyonuna girdi. Bu sırada otomobilin sağ ön koltuğunda oturan T.Ö., belindeki tabancasını çıkartıp, otobüs şoförüne gösterdi. Bunun üzerine otobüste yolcu olarak bulunan 28 çevik kuvvet polisi otobüsten indi. Bir anda polisleri karşısında gören otomobildeki 2 kişi, büyük şak yaşadı.

OLAYI ÇEKİP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Polisin otomobilde yaptığı aramada vites kolu yanında küçük bir bıçak, 9 milimetre çapında bir tabanca ve 2 gram uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen yeşil renkli bitki ele geçirildi. Şüpheliler M.B. ve T.Ö., gözaltına alındı. Olay yerinin polis bölgesi dışında olması nedeniyle iki şüpheli jandarmaya teslim edildi. Ancak, otobüs şoförünün şikayetçi olmaması üzerine iki şüpheli, jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Akaryakıt istasyonunda yaşanan o hareketli anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülenip, sosyal medyadan yayınlandı.

Manisa\'da Çevik Kuvvet Otobüsüne Silah Çeken İki Kafadar Hayatının Şokunu Yaşadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Çevik Kuvvet Otobüsüne Silah Çeken İki Kafadar Hayatının Şokunu Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement