Manisa Cezaevi'nde Yangın (2) - Son Dakika
Güncel

Manisa Cezaevi'nde Yangın (2)

Manisa Cezaevi\'nde Yangın (2)

Manisa E Tipi Kapalı Cezaevi'nin C Blok 9 numaralı koğuşun havalandırma kısmında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

26.11.2012 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa E Tipi Kapalı Cezaevi'nin C Blok 9 numaralı koğuşun havalandırma kısmında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Paniğe yol açan yangının hükümlüler tarafından çıkarıldığı iddia edilirken, Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, yangının koğuşta değil bahçesinde çıktığını ve isyanın söz konusu olmadığını söyledi.

BAŞSAVCI İSYAN İDDİASINI YALANLADI

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, yangının bir koğuş bahçesinde küçük çaplı çıktığını bildirirken, "Ölen ya da yaralanan, dumandan etkilenen yok. Yangın da söndürüldü. Bunun neticesinde cezaevimizde bir hasar söz konusu değil. İsyan gibi bir konu yok. Durumu inceliyoruz" diye konuştu.

KOŞULLARA TEPKİ

Yangın sırasında cezaevinden tahliye edilen bir tutuklu, yangının cezaevinin koşullarından dolayı sıkıntı ile karşılaşan hükümlüler tarafından çıkarıldığını ve yaklaşık yarım saat boyunca itfaiye ekiplerinin koğuşa sokulmadığını, karşılıklı görüşmeler sonucu itfaiye erlerinin yangına müdahale edebildiği iddia etti.

MHÖ(İÖ/İD) - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Cezaevi'nde Yangın (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement