Manisa'da aşı olana çekilişle gram altın veriliyor - Son Dakika
Ekonomi

Manisa'da aşı olana çekilişle gram altın veriliyor

Manisa\'da aşı olana çekilişle gram altın veriliyor

Manisa'da, 'Beşibiryerde Turizm ve Sanat Festivali' kapsamında Covid-19 aşısına teşvik amacıyla düzenlenen kampanyada, çekilişle 5 kişiye gram altın, 5 kişiye ise çeşitli hediyeler veriliyor.

25.09.2021 13:08  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Kula Belediyesi iş birliğinde, 22-26 Eylül'de düzenlenen 'Beşibiryerde Turizm ve Sanat Festivali' ilgi görüyor. Festival kapsamında, Kula Belediyesi önünde aşı uygulama noktası kuruldu. Burada aşı olanlar arasından akşam konser alanında yapılan çekilişle 5 kişiye gram altın, 5 kişiye ise çeşitli hediyeler veriliyor. Çekilişleri ise Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aybüke Aslı Ayyıldız'ın yanı sıra festival kapsamında Kulalı hayranlarıyla buluşan şarkıcılar gerçekleştiriyor.

Manisa'da aşı olana çekilişle gram altın veriliyor

KAMPANYA FESTİVAL SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Kula'da aşılamanın her geçen gün artarak devam ettiğini anlatan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aybüke Aslı Ayyıldız, bugüne kadar mobil aşı ekipleri ile mahallelere giderek çalışmalar yürüttüklerini, festival kapsamında da aşıya teşvik için böyle bir iş birliği yaptıklarını kaydetti. Bu kapsamda uygulama noktasında aşı olanlar arasından yapılan çekilişlerle 5 kişiye gram altın, 5 kişiye ise çeşitli hediyeler verdiklerini söyledi. Kampanyanın festival sonuna kadar devam edeceğinin de altını çizen Dr. Ayyıldız, koronavirüsten korunmanın en kolay yolunun aşı olduğunu vurgulayarak, herkesi aşı olmaya davet etti.

Manisa'da aşı olana çekilişle gram altın veriliyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Manisa'da aşı olana çekilişle gram altın veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement