Manisa'da Fetö Bahanesiyle Telefonla Dolandırıcılık - Son Dakika
3.Sayfa

Manisa'da Fetö Bahanesiyle Telefonla Dolandırıcılık

Manisa\'da Fetö Bahanesiyle Telefonla Dolandırıcılık

Manisa'nın Salihli ilçesinde telefonla aradığı kişiyi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonunda isminin geçtiği bahanesiyle dolandırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

18.04.2019 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesinde telefonla aradığı kişiyi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonunda isminin geçtiği bahanesiyle dolandırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salihli'de H.E. isimli kadını telefonla arayıp kendisini Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan ve aradığı kişiye "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonunda adınız geçiyor" diyerek 270 gram külçe altın ve 35 bin lira dolandırmaya çalışan kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri H.E. isimli kadının telefonla aranarak dolandırıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Sevgi Yolu üzerinde bulunan bir kuyumcuda H.E.'ye ulaşan ekipler, H.E.'nin 270 gram külçe altınını kendisini telefonla arayan şahsa teslim ettiğini, şahsın 35 bin lira daha istediğini belirtmesi üzerine bölgede tertibat aldı. Bir süre sonra parayı almak üzere H.E. adlı kadının yanına gelen İ.T., polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Şüpheli İ.T.'nin ifadesi üzerine H.E.'ye ait 270 gram ağırlığında ve 66 bin lira değerindeki külçe altın, Suriye uyruklu S.E.'nin evinden alınarak H.E.'ye teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından Salihli adliyesine sevk edilen İ.T. 'Nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Suriye uyruklu S.E., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Manisa'da Fetö Bahanesiyle Telefonla Dolandırıcılık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • FETÖ'nün kadın yapılanmasından aranan şüpheli jandarma tarafından yakalandı
    10:29 FETÖ'nün kadın yapılanmasından aranan şüpheli jandarma tarafından yakalandı

    FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan ve 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan Ş.E., Afyonkarahisar'da jandarma tarafından yakalandı. Şüpheli, gözaltına alındıktan sonra cezaevine gönderildi.

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu
    10:17 Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu

    Karaman'da bir ekmek fırınında çalışan genç, dalgınlığı sonucu kolunu hamur makinesine kaptırarak elini bileğinden kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç, yapılan müdahalenin ardından kopan eliyle birlikte Konya'da bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Manavgat'ta kaza: 2 yaralı, 1 sokak köpeği telef oldu
    10:14 Manavgat'ta kaza: 2 yaralı, 1 sokak köpeği telef oldu

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada toprak yüklü kamyonun kamyonete çarpması sonucu 2 kişi yaralandı ve bir sokak köpeği telef oldu. Kazada hurdaya dönen kamyonun sürücüsü ve yolcusu kurtarma ekibi tarafından çıkarıldı.


Advertisement