Manisa'da Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü 7 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Manisa'da Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü 7 Yaralı

Manisa\'da Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü 7 Yaralı

Manisa'nın Salihli ilçesinde karşı istikametlere yol alan iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

15.03.2016 02:33  Güncelleme: 07:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesinde karşı yönlerden gelen 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

KARŞI İSTİKAMETE GİDEN ARAÇLAR ÇARPIŞTI

Kaza Salihli- Gölmarmara yolu Bintepeler Mevkii'nde dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Gölmarmara istikametinden, Salihli yönüne gitmekte olan Süleyman Girgin (47) yönetimindeki 09 S 0393 plakalı otomobil ile Salihli istikametinden, Gölmarmara yönüne gitmekte olan Emre Işık (20) yönetimindeki 35 KB 1374 plakalı otomobil Tekelioğlu Mahallesi yakınlarındaki Bintepeler mevkiinde çarpıştı.

3 KİŞİ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kaza sonucu 2 araçta hurdaya dönerken, 35 KB 1374 plakalı otomobil çarpışmanın etkisiyle tarlaya uçtu. Süleyman Girgin ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Ahmet Usta (59) ve Güzin Çetin olay yerinde hayatını kaybederken her iki araçta bulunan 7 kişi de yaralandı.

SAĞLIK EKİPLERİ HIZLA BÖLGEYE GELDİ

Kazayı gören diğer sürücüler durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılardan Sedat Toprak (35) ile Hanife Girgin'i Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

YARALILAR HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Diğer yaralılar Emre Işıklı (20), Selahattin Göktepe (30), Murat Özüsan (21), Muhammet İsa ve Cuma Kadir çevredeki özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Manisa'da Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Manisalı: O yolda insan gibi kullansalar sıkıntı olmaz yolu görseniz bildiğin tarla ama adamlar 90 la gideceğene 120 ile gidiyorlar sonuç ortada o yol ölüm yolu dikkatli olmak lazım 15 dk geç gidiverin. Yolda madik yarışı yapıolar birde kamyon yada tır girdimi işin içine tadından yenmio 2 0 Yanıtla
  • pnr: bugün bayan daha ehliyetini almamış,aracının muayenesi yok,kaskosu yok, frene basmayı bilmiyor geldi daaaannnnn vurdu bize,kız şokta... bende bir bayanım ama bazı kadınlar araç kullanmamalı tıpkı bazı erkekler gibi. birine ehliyet vermeden önce refleks,psikoloji vb. bir çok test uygulanmalı. para tuzağına dönen ehliyet kurslarının da kabahati büyük. ehliyet verdirmek marifet değil sayın abiler...bunca ölenin vebali sizinde boynunuzda... hayırlı günler güzel ülkem... 1 0 Yanıtla
  • Alien: Bu ülkenin sürücülerini Allah koruyor. Aslında bu sürüşlere göre daha fazla ölü olmalı. 1 0 Yanıtla
  • xx.: Salihli Gölmarmara bandırma yolu çok keskin virajlı ve rampalı olduğu için çok dikkatli araba kullanılması gerekir bilhassa gece sürücüleri dikkat etmelidirler , vade oraya kadarmış ama tedbiri bırakmayacaksınız ölenlere Allah rahmet eylesin. 0 0 Yanıtla

Advertisement