Kaybolan Yamaç Paraşütü Sporcusu Ölü Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Kaybolan Yamaç Paraşütü Sporcusu Ölü Bulundu

Manisa'da yamaç paraşütü atlayışı yapan sporcudan haber alınamaması üzerine başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda paraşütçünün cesedine ulaşıldı.

29.04.2018 17:42  Güncelleme: 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde yamaç paraşütü yapan sporcudan haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda paraşütçünün cesedine ulaşıldı.

İNMEK İÇİN ATLAYIŞ YAPAN YAMAÇ PARAŞÜTÇÜSÜNDEN HABER ALINAMADI

Yamaç paraşütü sporcusu Tuncay Öğüt (62), dün öğlen saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte İzmir'den Manisa Saruhanlı'ya bağlı Halitpaşa Mahallesi'ne yamaç paraşütü yapmak için geldi. Saat 15.00 sıralarında Çınaroba Mahallesi'ndeki 1120 rakımlı dağdan Salihli'ye inmek üzere atlayış yapan Öğüt'ten bir daha haber alınamadı.

Kaybolan Yamaç Paraşütü Sporcusu Ölü Bulundu

ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Kendisinden haber alamayan arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgede jandarma, AFAD, AKUT, Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği (MAT) ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

Kaybolan Yamaç Paraşütü Sporcusu Ölü Bulundu

PARAŞÜTÇÜNÜN CENAZESİNE ULAŞILDI

Gece boyu süren arama çalışmaları sonucu bugün saat 12.00 sıralarında Öğüt'ün cenazesine ulaşıldı. Öğüt'e ait paraşütün nasıl düştüğü henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öğüt'ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaybolan Yamaç Paraşütü Sporcusu Ölü Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaybolan Yamaç Paraşütü Sporcusu Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • tamtam: yaw şu tehlikeli sporlardan ne anlarsınız anlamış değilim 1 5 Yanıtla
  • van: Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin 0 0 Yanıtla
  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı
    00:21 Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, 61 ayrı suç kaydı bulunan ve olay sonrası kaçan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement