Manisa'da Koruyucu Ailelere İftar - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Koruyucu Ailelere İftar

Manisa\'da Koruyucu Ailelere İftar

Turgutlu ilçesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kentte "koruyucu aile" bakımını üstlenen ailelere iftar verdi.

21.06.2017 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu ilçesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kentte "koruyucu aile" bakımını üstlenen ailelere iftar verdi.

İlçedeki bir restoranda gerçekleşen iftar yemeğine, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Ahmetli Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve koruyucu aileler katıldı.

İftardan sonra açıklama yapan Konan, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde 108 ailede 138 çocuğun bakıldığını, kendilerinin de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak gerekli destekleri sağladıklarını aktardı.

Konan Turgutlu ve Salihli ilçelerinde yoğun şekilde "koruyucu aile" olduğunu belirterek, "Biz bu organizasyonu her yıl şehir merkezinde düzenliyorduk ama bu yıl ailelerimizin ısrar ve talebi ile Turgutlu'da olmasını istedik. İnşallah önümüzdeki dönemlerde başka ilçelerde devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da Koruyucu Ailelere İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement