Manisa'da Kovid-19 tedbirleri sürüyor - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Kovid-19 tedbirleri sürüyor

Manisa\'da Kovid-19 tedbirleri sürüyor

Manisa'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında halkın yoğun kullandığı alan ve kamu binaları dezenfekte edildi.

18.03.2020 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında halkın yoğun kullandığı alan ve kamu binaları dezenfekte edildi.

Kent genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hizmet binalarında ateş ölçer ve el dezenfektanı ile önlem aldı.

Belediye hizmet binasına gelen vatandaşların ve personelin önce elektronik ateş ölçerlerle vücut sıcaklığı kontrol ediliyor. Vücut sıcaklığının ölçümünde, normal değerin üzerinde bir durumla karşılaşılması durumunda ise sağlık birimleriyle iletişime geçiliyor.

Çocuk oyun alanlarından resmi kurumlara, terminallerden toplu taşıma araçlarına kadar vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar belediye ekiplerince 2 günde bir dezenfekte ediliyor.

Öte yandan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehzadeler Gençlik Merkezi'nde koronavirüs nedeniyle ara verilen karikatür, bağlama ve akıl oyunları kursları, online eğitime geçilerek tamamlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da Kovid-19 tedbirleri sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement