Manisa'da sürücünün dikkati yavru kediyi kurtardı - Son Dakika
Yaşam

Manisa'da sürücünün dikkati yavru kediyi kurtardı

Manisa\'da sürücünün dikkati yavru kediyi kurtardı

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir araç sürücüsü, hareket halindeyken aracının motor kısmından kedi sesi duyunca itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Aracın motor kısmındaki yavru kedi, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışması ile çıkarıldı.

26.05.2023 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir araç sürücüsü, hareket halindeyken aracının motor kısmından kedi sesi duyunca itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Aracın motor kısmındaki yavru kedi, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışması ile çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Salihli istikametinden Kula istikametine gitmekte olan 45 RV 541 plakalı aracın sürücü Suat Pekçolak, Demirci Kavşağı mevkiine geldiğinde aracının motor kısmında kedi sesi duydu. Aracını hemen yol kenarına çeken Pekçolak, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Salihli Amirliği ekipleri, aracın kaputunu açarak yavru kedinin yerini tespit etti. İtfaiye ekipleri, 1 saatlik çalışma sonucunda yavru kediyi bulunduğu yerden kurtardı. Özgürlüğüne kavuşan kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sürücü Pekçolak itfaiye ekiplerine teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Manisa'da sürücünün dikkati yavru kediyi kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kartal Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    10:08 Kartal Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Kartal Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kartal'da büyük bir coşku ve etkinlik programı ile kutlayacak. Etkinlikler kortej yürüyüşü ve mahalle şenlikleri ile başlayacak.

  • Hatay'da Evde Bulunan Gergedan Böceği Doğal Hayatına Geri Bırakılacak
    10:05 Hatay'da Evde Bulunan Gergedan Böceği Doğal Hayatına Geri Bırakılacak

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yaşayan Hüseyin Sert, evinin balkonunda bulduğu gergedan böceğini besleyip temizledikten sonra yeniden doğal hayat alanına bırakacak. Sert, böceğin koruma altına alındığını ve neslinin tükenmekte olduğunu öğrendikten sonra bakımını yapmış ve parazitlerini temizlemiştir. Ancak besleyebileceği bir canlı olmadığı için böceği ormanlık bölgeye salacak.

  • Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor
    10:04 Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor

    Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçirilen balık ağı örme kursları Doğanbey ve Serçin'den sonra Güllübahçe'de de 4 yıldır aralıksız devam ediyor. Kadınların meslek edinmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kurslar ise yoğun talep görüyor.

  • Kartal'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
    10:04 Kartal'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

    Kartal Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşku ve etkinliklerle kutlayacak. Kortej yürüyüşü ve mahalle şenlikleri ile dolu bir gün geçirilecek.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.


Advertisement