Manisa'da uyuşturucu taciri tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Manisa'da uyuşturucu taciri tutuklandı

Manisa\'da uyuşturucu taciri tutuklandı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

26.11.2022 17:25  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan operasyonda şüphe üzerine durdurulan B.Y. isimli şahsın üzerinde 5 bin 600 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan B.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Manisa'da uyuşturucu taciri tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince bir kişinin aracında kurusıkı tabanca ve 14 fişek ele geçirildi
    09:15 Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince bir kişinin aracında kurusıkı tabanca ve 14 fişek ele geçirildi

    Kütahya'da Evliya Çelebi Mahallesinde Motosikletli Polis Timlerince yapılan çalışmalarda, Y. C. Ö (23) isimli şahsın aracında yapılan aramada kurusıkı tabanca ve 14 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs, gerekli işlemler için Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

  • Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    09:15 Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince yapılan çalışmalarda bir kişinin aracında ve şahsın üst aramasında uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Hatay'da mazgallar motosikletli hırsızlar tarafından çalındı
    09:15 Hatay'da mazgallar motosikletli hırsızlar tarafından çalındı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, mazgalların motosikletli hırsızlar tarafından çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Depremin en çok yıkıma neden olduğu mahallelerden olan Hatay'ın Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'ndeki sokaklarda bulunan mazgallar, hırsızlar tarafından çalındı. Mahallede bulunan bir güvenlik kamerasına, motosikletli hırsızların sokaktaki mazgalı çalma anı yansıdı. Görüntülerde; 3 şahsın öncelikle çevreyi kontrol ettikten sonra mazgalları çaldıkları görüldü. Hırsızlık olaylarına karşı güvenlik tedbirleri olarak gece bekçileri işe aldıklarını belirten Ali Bilmez, hırsızların genellikle demir ağırlık eşyaları çaldığını ve geçtiğimiz günlerde makinelerinden yakıtlarının çalındığını söyledi.

  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Ayvalık'ta lastik bottaki 42 düzensiz göçmen yakalandı
    09:06 Ayvalık'ta lastik bottaki 42 düzensiz göçmen yakalandı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde mobil radar tarafından tespit edilen ve Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmek isteyen lastik bottaki 42 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik tarafından yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi yetkililerine teslim edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı
    08:10 Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi, Uğur Dündar'dan cevap geldi

    Metin Akpınar'ın yıllar önce evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamada "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dedi. Söz konusu kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkınca gazeteciden açıklama geldi. Davada gizlilik olduğunu söyleyen Dündar, "Adli tıp kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" ifadelerini kullandı.

  • Interpol'ün kırmızı ve sarı bültenle aradığı Nurlan Zharımbetov, İstanbul'da yakalandı
    08:08 Interpol'ün kırmızı ve sarı bültenle aradığı Nurlan Zharımbetov, İstanbul'da yakalandı

    İstanbul'da düzenlenen "Mahzen-27" operasyonuyla hakkında İnterpol'ün kırmızı bültenle dolandırıcılık suçundan, sarı bültenle 2 ayrı hırsızlık suçundan aranma kaydı bulunan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov yakalandı.

  • Akılalmaz kaza! Sağlık memuru ve kadın doktor arkadaşı birlikte oldukları sırada balkondan düştü
    07:21 Akılalmaz kaza! Sağlık memuru ve kadın doktor arkadaşı birlikte oldukları sırada balkondan düştü

    Tunceli'nin Ovacık ilçesinde bir hastanede görevli sağlık memuru ile kadın doktor arkadaşı iddiaya göre birlikte oldukları sırada bulundukları binanın 3'üncü kat balkonundan düştü. 30 yaşındaki memur hayatını kaybederken, kadın doktorun vücudunda kırıklar olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.


Advertisement