Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Manisa\'dan Kısa Kısa

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Gördes ilçesini ziyaret etti.

15.07.2014 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, ilçe ziyaretleri kapsamında Gördes ilçesini ziyaret etti.

Kaymakam Hakan Bilgin ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol'dan ilçe hakkında bilgi alan Vali Bektaş, daha sonra kurum müdürleri ile bir araya geldi.

Eski Gördes'te belediye ve kültür bakanlığının ortak projesi kapsamında restore edilen Pazar camisini de ziyaret eden Vali Bektaş, daha sonra kapatılan eski Gördes Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Vali Bektaş, incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Kula'da zabıta denetimleri

Kula Belediyesi Zabıta ve ilçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki ekmek fırınları, pide salonları, kasaplar, lokantalar, dinlenme salonları, kamyoncu lokantaları ve kafeteryaları denetledi.

Denetimlere ilişkin gazetecilere açıklama yapan İlçe Tarım Müdürlüğü Komisyonu Başkanı Devrim Kuşçu, vatandaşın huzur ve sağlığı için sık sık denetim yaptıkları belirtti. Denetimlerin sadece ramazan ayına mahsus olmadığını kaydeden Kuşçu, "Yaptığımız en son denetimlerde işyerlerinin yüzde 65'ine eksikliklerin giderilmesi için uyarılarda bulunduk ve süre verdik. Bir dahaki denetimlerimizde aynı eksiklikleri görürsek işyerlerine ceza uygulamak zorunda kalacağız" dedi.

Sarıgöl'de uyuşturucu operasyonu

Sarıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kızılçukur ve Beyharmanı mahallelerinde gerçekleştirdiği operasyonda, 690 kök dişi hint keneviri ile 16 kilogram kubar esrar ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltanı alınan İ.K, İ.Y ve H.K jandarmadaki ifadelerinin alınması ardından adliye sevk edildi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement