Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Manisa'dan Kısa Kısa

Manisa\'dan Kısa Kısa

Akhisar ilçesinde domates ve biber fiyatlarının 1 liraya düştüğü bildirildi.

24.05.2017 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar ilçesinde domates ve biber fiyatlarının 1 liraya düştüğü bildirildi.

Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral, Çarşamba Pazarı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, domates ve biber fiyatlarının 1 lira olduğunu söyledi.

Sebze ve meyve fiyatlarının arz ve talebe bağlı olduğunu ifade eden Başkan Güral, şöyle konuştu:

"Bugün Çarşamba Pazarımızda domates, biber ve patlıcan 1 ve 2 lira, kabak ve salatalık 1 liradır. Pazar yerlerinde soğuk-sıcak, kar-kış demeden rengarenk pazar yerlerimizde pazarcı esnafları olarak hizmet vermekteyiz. Sebze meyve fiyatları ile rant elde etmek isteyenler şu an ortadan kaybolmuş durumdadırlar." dedi.

Turgutlu Kaymakamı Turan, vatandaşlarla istişare toplantısı düzenledi

Turgutlu Kaymakamlığı tarafından organize edilen istişare toplantısında vatandaşların sorunları dinlendi.

Öğretmenevi parkında düzenlenen toplantıda vatandaşlar, sorunlarını dile getirerek emniyet güçlerinden denetimlerin daha da arttırılmasını ve parklarda güvenlik görevlilerinin bulundurulmasını istedi.

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, vatandaşların sorunlarını not alırken, sorun ve taleplerinin giderilmesi için en kısa sürede yetkili kurumlar tarafından gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Kaymakam Turan, İçişleri Bakanının talimatı ile her hafta bir mahallede vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, "Sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinliyoruz. Bu toplantılar çok faydalı oluyor. Çünkü konuları direk muhataplarına iletiyoruz. Onlar da gerekli çalışmaları yapmaya başlıyor. Bu toplantılarımıza devam edeceğiz." dedi.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammet Evren, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, diğer daire müdürleri, muhtarlar, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement