Manisa-Kantinden Yiyecek Hırsızlığı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Manisa-Kantinden Yiyecek Hırsızlığı Kamerada

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki bir lisenin bahçesindeki okul kantinden yiyecek çalan iki kişi, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

09.01.2018 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki bir lisenin bahçesindeki okul kantinden yiyecek çalan iki kişi, güvenlik kamerasınca görüntülendi. İşletme sahibi hırsızların birçok kez kantine dadandığını belirterek, bir an önce yakalanmasını istedi.

Turgutlu ilçesi Cahit Gönlübol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesindeki kantininden bir yıl içinde 5 kez hırsızlık yapıldı, bir kez de teşebbüste bulunuldu. Güvenlik kamerasınca görüntülenen hırsızlıklardan 2'si geçen hafta yaşandı. Geçen hafta salı günü meydana gelen hırsızlıkta, kapüşonlu iki kişi, saat 21.20'de, işletmenin camını kırıp, pencereden uzandıkları bisküvi ve çikolataları alıp kaçtı. Son olarak geçen cumartesi günü işletmeye gelen kapüşonlu iki kişi, yine kantinin kapısını açamayınca penceresine yöneldi. Pencere camını kırmaya kalkışan, ancak başaramayan, güvenlik kamerasını fark edince panikleyen hırsızlar kaçtı. Hırsızlıların yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kantin işletmecisi Nazmi Başyılmaz, 2 Ocak 2018 tarihinde evimde tesadüfen güvenlik kamerasını izlerken, işyerimde 2 hırsızın olduğunu gördüm. Polise haber verdim. Allah razı olsun 5 dakika içinde gelerek okulun çevresini kuşattılar. Ancak öğrendiğime göre bir dakika arayla zanlılar izlerini kaybetmişler. En son da cumartesi günü işyerime gelen zanlılar amaçlarına ulaşamadan ayrıldı diye konuştu.

Manisa-Kantinden Yiyecek Hırsızlığı Kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa-Kantinden Yiyecek Hırsızlığı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement