Manisa Kitap Fuarı Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Manisa Kitap Fuarı Açılışı Yapıldı

Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen Manisa Kitap Fuarı'nın açılış töreni yapıldı.

09.10.2017 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen Manisa Kitap Fuarı'nın açılış töreni yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde 6-15 Ekim tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açılan Kitap Fuarı açılış konuşması yapan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, konuşmasında kitap fuarının hayırlı olması dileklerini iletti.

Valilik olarak bütün kamu kurumları aracılığıyla bu fuarın yanında olduklarını ve desteklediklerini belirten Güvençer, "Özelikle milli eğitime bağlı okularımızdaki çocuklarımızın bu fuarla buluşmasında ulaşım konusunda destek veren Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederim. Bu kitap fuarının ilkinin yapılıyor olması Manisa için çok genç kalınmış bir etkinlik dileğim ilk olması hesabıyla zayıf olacak ama ısrarla el ele vererek bu fuarları sürdürme gayreti içerisinde olalım." dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Palabıyık'ın yaptığı konuşmaların ardından Vali Güvençer ve protokol üyeleri tarafından kitap fuarının açılış kurdelesi kesildi.

Vali Güvençer öncülüğündeki protokol üyeleri 100'e yakın yayınevinin yer aldığı stantları gezerek kitapları inceledi, alışveriş yaptı.

Açılışa, Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, yazarlar ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa Kitap Fuarı Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement