Manisa Kurtuluşunu Yıldızlarla Kutlayacak - Son Dakika
Güncel

Manisa Kurtuluşunu Yıldızlarla Kutlayacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zafer Bayramı ile Manisa'nın ve ilçelerinin kurtuluş günlerine özel kutlama programları düzenleyecek.

16.08.2017 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Manisa merkez ve ilçelerinin kurtuluş günlerine özel düzenleyeceği etkinliklerde, ünlü sanatçılar ilçelerin kurtuluş günlerinde 12 ilçede 13 farklı noktada konser düzenleyecek. Manisa'daki etkinliklerde Cumhuriyet Meydanı'nda son bulacak Fener Alayı ardından düzenlenecek konsere tüm vatandaşlar davet edildi.

13 FARKLI NOKTADA KONSERLER DİZİSİ ORGANİZE EDİLDİ​

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, daire başkanları ve ilçe koordinatörleri ile düzenlediği program toplantısı sonrasında 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Manisa merkez ve ilçelerinin kurtuluş günlerine yönelik düzenlenecek olan konser etkinlikleri ile ilgili açıklamada bulundu. Yalçınkaya, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 30 Ağustos'tan başlayarak 8 Eylül Manisa'nın kurtuluş gününe kadar sürecek olan süreç içinde 12 ilçede merkez dahil olmak üzere 13 farklı noktada konserler dizisi organize ettik. Manisa ve ilçelerinin kurtuluş günleri kapsamında yapılacak konserlerimizde tüm halkımızı aramızda görmekten mutlu olacağız. Bu kapsamda 30 Ağustos'ta Demirci ilçe merkezinde ve Manisa merkezinde iki ayrı konser düzenlenecek. Ayrıca her ilçenin kurtuluş günü törenlerinde de 12 ilçemizde konserler dizisi devam edecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 20.30'da Sultan Cami'nden başlayacak olan Fener Alayı, Cumhuriyet Meydanı'nda sonlanacak. Saat 21.00'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki konserimize tüm halkımız davetlidir" dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programını açıklamasının ardından ilçelerde yapılacak olan kutlama programlarının basına ve kamuoyuna duyurulacağını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Kurtuluşunu Yıldızlarla Kutlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığ Merkezinde 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    03:57 Elazığ Merkezinde 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    AFAD, Elazığ merkezinde saat 03.25'te meydana gelen depremin 13.83 kilometre derinlikte ve 4.7 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

  • Elazığ'ın merkezinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    03:55 Elazığ'ın merkezinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Elazığ'ın merkezinde saat 03.25'te meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem sonrası herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. AFAD tarafından yapılan açıklamada, saha tarama çalışmalarının devam ettiği ve etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmiştir.

  • Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde deprem
    03:48 Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde deprem

    Elazığ'ın merkez üssü olan 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, saat 03.25'te gerçekleşti ve yaklaşık 14 kilometre derinlikte oldu. Deprem sonucunda herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı belirtildi. Ayrıca, deprem Bingöl, Tunceli, Malatya, Diyarbakır ve Batman illerinde de hissedildi.

  • Elazığ'da 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    03:45 Elazığ'da 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Elazığ'ın merkez üssü olan 4.7 büyüklüğündeki deprem, saat 03.25'te meydana geldi. Depremin yaklaşık 14 kilometre derinliğinde gerçekleştiği ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı belirtildi. Ayrıca, deprem Bingöl, Tunceli, Malatya, Diyarbakır ve Batman illerinde de hissedildi.

  • Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde deprem
    03:42 Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde deprem

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Elazığ merkezde saat 03:23'te 4.7 büyüklüğünde ve 13.83 kilometre derinlikte bir deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD, gelişmeleri takip ettiğini duyurdu.

  • Elazığ'da 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    03:39 Elazığ'da 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Elazığ'ın merkezinde saat 03.25'te 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Elazığ'ın merkezi olan 4,7 büyüklüğündeki sarsıntının 13,83 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

  • Lüks otomobil alev alev yandı, sürücü son anda canını kurtardı
    03:35 Lüks otomobil alev alev yandı, sürücü son anda canını kurtardı

    İstanbul- İzmir otoyolu Gemlik Sanayi kavşağında, Ukraynalı sürücünün kullandığı Tesla marka elektrikli otomobil, bir anda alev aldı. Sürücü otomobilden son anda çıkarak canını kurtarırken, otomobil alev topuna dönerek kül oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürülürken, yangının çıkış sebebi ile alakalı soruşturma sürdürülüyor.

  • Sakarya'da kahreden olay: Balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
    03:04 Sakarya'da kahreden olay: Balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde babaannesinin üçüncü katta bulunan evinin balkonundan yere düşen 3 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Acı olay, Yenigün Mahallesi Hasırcılar Caddesi üzerinde meydana geldi.

  • Buharkent'ten Başkan Çerçioğlu'na hizmet teşekkürü
    02:52 Buharkent'ten Başkan Çerçioğlu'na hizmet teşekkürü

    Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Buharkent ilçesinde yaptığı alt ve üst yapı çalışmaları ile sıcak asfalt çalışmaları vatandaşlar tarafından tam not aldı. Vatandaşlar, Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.


Advertisement