Manisa'nın Fethinin 704. Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Manisa'nın Fethinin 704. Yıl Dönümü

Şehzadeler Belediyesi, Manisa'nın fethinin 704. yıl dönümü nedeniyle ilçede program düzenledi.

27.10.2017 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi, Manisa'nın fethinin 704. yıl dönümü nedeniyle ilçede program düzenledi.

Saruhan Bey Türbesi önünde yapılan tören Manisa Mesir Mehteri'nin konseri ile başladı.

Törende konuşan Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik, üzerinde yaşadıkları toprakların ihmale gelmediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bu topraklar ihmale gelmez, fitneyi kaldırmaz, Hak'tan ayrılana hürriyet sunmaz. Bu vatanda yaşamak sürekli imtihanda olmayı, Allah'a verdiğimiz sözde durmayı gerektirir.

Milletimizi dışarıdan yıkamayanlar, bizi değerlerimize düşman yaparak, değerlerimizi yem yaparak aramıza fitne sokup bizi bir birimize boğazlatmak istiyorlar. Milletimizin sağduyusunu yenemediler, biz milli hafızayı canlı tuttukça; ilelebet payidar olma ve muasır medeniyetin üstüne çıkma ülkümüzü gerçekleştirmek için canla başla çalıştıkça; vatan, millet ve istiklal sevdamızı kaybetmedikçe asla yenemeyecekler."

Başkan Çelik'in konuşmasının ardından Manisa CBÜ Öğretim Üyesi Veysi Dörtbudak, Manisa'nın fethinin 704. yılı ve Saruhan Bey'i anlattı.

Ardından protokol üyeleri Saruhan Bey'in türbesinde dua ettiler.

Programa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ensar Vakfı Manisa Şubesi Başkanı Arif Çeler, İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi Başkanı Recep Özgüvenç, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'nın Fethinin 704. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement