Manisa'nın Hayırsever Abisi Uğurlu, Selendili 3 Engelliyi Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Manisa'nın Hayırsever Abisi Uğurlu, Selendili 3 Engelliyi Sevindirdi

Manisa\'nın Hayırsever Abisi Uğurlu, Selendili 3 Engelliyi Sevindirdi

İstanbul’daki Manisalılar Derneği Kurucu Başkanı İsmail Gürol Uğurlu, Selendi Yenice Köyü'nde oturan 3 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

28.01.2014 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'daki Manisalılar Derneği Kurucu Başkanı İsmail Gürol Uğurlu, Selendi Yenice Köyü'nde oturan 3 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti. Köy Muhtarı Muammer Yenilmez ve sandalyeleri alan üç engelli vatandaş gösterdiği duyarlılıktan dolayı Uğurlu'ya teşekkür etti. Manisa da her zaman yaptığı yardımlar ile adından sıkça söz ettiren il ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi ailelerle yaptığı yardımlarla tanınan Manisa'nın Hayırsever abisi, olarak bilinen İstanbul'daki Manisalılar Derneği Kurucu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi İsmail Gürol Uğurlu, bu kez Selendili üç engelli vatandaşları sevindirdi.

Yenice Köy Muhtarı Muammer Yenilmez'in haber vermesi ile olaydan haberi olduğunu ifade eden Uğurlu, "Tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan 3 vatandaş olduğunu bana muhtarımız bildirdi. Ben de hiç tereddüt etmeden tekerlekli sandalyeleri alıp, Selendi ye gelerek ihtiyaç sahibi olan 2 yaşında Menenjit geçirerek zihinsel engelli durumuna düşen 53 yaşındaki Hatice Köse, 78 yaşındaki 4 çocuk annesi 11 torun sahibi 15 yıl önce felç olan Ayşe Kutlu ile 19 yaşındaki doğuştan spastik özrü olan Hatice Semiz'e ulaştırdım" dedi. Köy Muhtarı Muammer Yenilmez ve Selendi Ülkü Ocakları Başkanı İlhan Türk'ün de katılımıyla sandalyeleri teslim eden Uğurlu, her zaman Manisalıların yanında olduğunu söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'nın Hayırsever Abisi Uğurlu, Selendili 3 Engelliyi Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement