Manisa Otomobil Kamyonet ile Çarpıştı: 1'i Çocuk 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Manisa Otomobil Kamyonet ile Çarpıştı: 1'i Çocuk 3 Ölü, 2 Yaralı

Otomobil kamyonet ile çarpıştı: 1'i çocuk 3 ölü, 2 yaralıMANİSA'nın Gördes ilçesinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (MASKİ) ait pickup kamyonet ile karşıdan gelen otomobil çarpıştı, 1'i çocuk 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

07.01.2018 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil kamyonet ile çarpıştı: 1'i çocuk 3 ölü, 2 yaralı

MANİSA'nın Gördes ilçesinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (MASKİ) ait pickup kamyonet ile karşıdan gelen otomobil çarpıştı, 1'i çocuk 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında, Gördes- Demirci Karayolu'nun Kızıldam Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Gördes'in kırsal Şeyhyayla Mahallesi'nden Manisa yönüne giden Ahmet Şengül'ün (31) kullandığı 45 M 2051 plakalı otomobil, karşıdan gelen MASKİ'ye ait Mehmet Kaya yönetimindeki 45 DA 157 plakalı pickup kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobil, 2 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobilin, bir elektronik eşya fabrikasında çalışan sürücüsü Ahmet Şengül, yanındaki kayınvalidesi Elveda Kahraman (50), oğlu Ekrem Şengül (3) olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi Emine Şengül (29) ve diğer aracın şoförü Mehmet Kaya yaralandı. Yaralılar, ambulansla Gördes Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Şengül Ailesi'nin hafta sonu memleketleri olan Gördes'in Şeyhyayla Mahallesi'nde düzenlenen hayır yemeğine katıldıktan sonra Manisa'daki evlerine dönerken kazanın meydana geldiği öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Manisa Otomobil Kamyonet ile Çarpıştı: 1\'i Çocuk 3 Ölü, 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Otomobil Kamyonet ile Çarpıştı: 1'i Çocuk 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement