Manisa'ya Bölge Hastanesi Yapılması - Son Dakika
Yerel

Manisa'ya Bölge Hastanesi Yapılması

AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Manisa Belediyesi'nin 400 yataklı hastane için ayırdığı yere bölge hastanesi yapımının yakında başladığını söyledi.

06.10.2011 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Manisa Belediyesi'nin 400 yataklı hastane için ayırdığı yere bölge hastanesi yapımının yakında başladığını söyledi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, yaptığı açıklamada, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün 400 yataklı bölge hastanesi için hükümete teşekkür etmesi gerektiğini belirtti. Ergün'ün hastaneyi şantiye gibi algıladığını savunan Baybatur, şöyle konuştu:

"Manisa Belediyesi'nin 400 yataklı hastane için ayırdığı yere hastane yapımı yakında başlıyor. Yapılacak olan hastane bu bölgeyi sosyal ve ekonomik yönden canlandıracak bir proje. Başkan Ergün, bu bölgeye yapılacak olan hastane için hükümetimizi teşekkür etmesi gerekirken eleştirmeye kalkıyor. Ergün, hastaneyle şantiyeyi ayırt edemiyor. Sanırım Ergün'ün büyük yatırımdan kastı yalnızca şantiyeden ibaret. Elma ile armudu karıştırmamak gerekiyor.

Başkan Ergün'ün Nurlupınar Mahallesi'ne yapılacak olan 400 yataklı bölge hastanesinin bu bölge için ne kadar önemli olduğunu kavrayabilmesi için öncelikle şehrini çok iyi bilmesi gerekiyor. İki yıl içinde Manisa 2 tane 400 yataklı hastaneye kavuşacak. AK Parti'nin yaptığı eserlerin hiç birisi şantiyeden ibaret değildir. Sayın Başkan Ergün'ün hayal edemediği projeleri biz AK Parti olarak teker teker hayata geçiriyoruz. Sayın Ergün'ün Manisaspor başkanlığını yaptığı dönemdeki stadyum hayalini de AK Parti olarak biz hayata geçirdik."

Baybatur, Manisa Belediyesi'nin borçlanma talep ettiğini hatırlatarak, bir önceki AK Partili Belediye Başkanı Bülent Kar'ı borçlanmayla ilgili eleştiren Ergün'ün 4 ay içinde 100 milyon liranın üzerinde borçlanmasının ne anlama geldiği Manisalıların iyi bildiğini söyledi.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'ya Bölge Hastanesi Yapılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement