Manisaspor'a Başkandan Moral - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'a Başkandan Moral

Manisaspor\'a Başkandan Moral

Ptt 1'inci Lig'de sezona kendi sahasında aldığı 3-0'lık Albimo Alanyaspor yenilgisiyle başlayan Manisaspor'ın bugünkü antrenmanını izleyen Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, futbolcularına moral verdi.

05.09.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de sezona kendi sahasında aldığı 3-0'lık Albimo Alanyaspor yenilgisiyle başlayan Manisaspor'ın bugünkü antrenmanını izleyen Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, futbolcularına moral verdi.

Tarık Almış Tesisleri'ndeki idmanı 2'nci Başkan Mustafa Karakaş ve sportif direktör Erman Güraçar'la birlikte takip eden Başkan Mergen, daha sonra teknik heyet ve oyuncularıyla bir araya geldi. Başkan Mergen, "Albimo Alanyaspor mağlubiyeti benim açımdan bir iş kazası, hepimiz için erken bir uyarı. Ben bu takıma sonsuz güveniyorum. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Bolu deplasmanında kayıplarınızı telafi edeceğinize inanıyorum" dedi.

Öte yandan siyah beyazlı ekipte sol arka adalesinde ödem meydana gelen Tayfun Cora, sol dizinde ağrı bulunan Gökdeniz Varol ve topuğunda sorun olan Canberk Dilaver salonda çalıştı. Manisaspor, yarın saat 19.00'de Denizli'de Denizlispor ile özel bir karşılaşma yapacak. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'a Başkandan Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement